Firma » Biznes

Agnieszka Góźdź i Piotr Krawczyk awansowali w MLP Group

MLP Group wzmacnia zespół odpowiedzialny za komercjalizację parków logistycznych oraz rozwój nowych projektów BTS. Agnieszka Góźdź została powołana na stanowisko Head of Leasing Department. Z kolei Piotr Krawczyk objął funkcję Manager of BTS Projects.

MLP Group wzmacnia dział odpowiedzialny za najem powierzchni komercyjnych oraz rozwój projektów dedykowanych indywidualnym najemcom. Pani Agnieszki Góźdź awansowała na stanowisko Head of Leasing Department, a Piotra Krawczyka objął funkcję Manager of BTS Projects.

Agnieszka Góźdź na stanowisku Head of Leasing Department odpowiada za komercjalizację parków logistycznych. Dołączyła do zespołu MLP Group dwa lata temu. Dotychczas na stanowisko Development Manager była odpowiedzialna za wynajem powierzchni magazynowych w regionie Warszawy, Polski Centralnej i Lublina. Posiada wieloletnie doświadczenie w wynajmie powierzchni komercyjnych. Przed rozpoczęciem pracy w MLP Group była ekspertem u wiodących doradców nieruchomościowych w tym m.in. Cushman & Wakefield, CA IMMO Real Estate Management Poland, AXI IMMO GROUP, King Sturge.  Jest absolwentką Prywatnej Wyższej Szkoły  Biznesu i Administracji w Warszawie. Ukończyła również podyplomowe studia w zakresie zarządzania nieruchomościami komercyjnymi na Politechnice Warszawskiej.

Piotr Krawczyk jako Manager of BTS Projects odpowiada za rozwój projektów dedykowanych indywidualnym najemcom. Z  MLP Group związany jest również od blisko dwóch lat. Dotychczas w ramach Działu Development pełnił funkcję Managera odpowiedzialnego za rejon Górnego Śląska. Ma wieloletnie doświadczenie w zakresie logistyki i transportu oraz sprzedaży. Przed dołączeniem do zespołu MLP Group pracował w ROHLIG SUUS Logistics SA. Wcześniej doświadczenie zdobywał m.in. w firmie DHL, Raben, SKAT Transport, Kimberly-Clark oraz SmartWay Logistics B.V.

mskala@tauber.com.pl