Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Atrakcje na 26. Finał WOŚP w Galerii Bemowo

Siema Warszawiacy! W niedzielę 14 stycznia 2018 roku Galeria Bemowo będzie świętować 26. Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

W godzinach 11.00-17.00 zapraszamy całe rodziny do udziału w interaktywnych grach i zabawach dla dzieci czy warsztatach tworzenia zabawek z recyclingu, organizowanych przez Stowarzyszenie MAYE Music Art Yoga Eko.

Celem tegorocznego Finału WOŚP jest pozyskanie środków „dla wyrównania szans w leczeniu noworodków”. 14 stycznia w całej Polsce i na świecie tysiące wolontariuszy będą zbierać pieniądze dla ratowania życia najmłodszych. Galeria Bemowo wspólnie ze Stowarzyszeniem MAYE Music Art Yoga Eko przyłączają się do tej szczytnej akcji. W godzinach 11.00-17.00 – podczas Finału WOŚP w Galerii Bemowo – dzieci będą mogły wziąć udział w interaktywnych grach i warsztatach, konkursach z nagrodami czy warsztatach tworzenia zabawek z recyclingu. Nie zabraknie malowania buziek, a na specjalnej „finałowej” scenie zagra zespół „The Frozen Heart”, odbędą się pokazy Yoga Dance oraz ćwiczeń Chi kung dla każdego.

Podczas kwesty dla WOŚP, wolontariusze będą częstować klientów Galerii Bemowo pysznymi wypiekami sponsorowanymi przez Stowarzyszenie MAYE Music Art Yoga Eko. W programie wydarzenia zaplanowano również licytacje, z których dochód zostanie przeznaczony na Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy.

„Galeria Bemowo chętnie wspiera akcje ważne z punktu widzenia społeczności lokalnej. Tym razem, wspólnie ze Stowarzyszeniem MAYE Music Art Yoga Eko, włączamy się w Finał WOŚP organizując dla naszych klientów ciekawe atrakcje towarzyszące zbiórce datków na leczenie noworodków. Zapraszamy wszystkich do Galerii Bemowo w niedzielę 14 stycznia w godzinach 11.00-17.00. Będzie się działo!” – mówi Piotr Bombolski, dyrektor Galerii Bemowo.

Stowarzyszenie MAYE Music Art Yoga Eko promuje harmonijny styl życia, kreatywne i alternatywne formy myślenia i działania. Kształtuje wrażliwość i postawy prospołeczne poprzez muzykę, sztukę, taniec, metody wyciszenia, jogę i medytację.

Wstępny harmonogram godzinowy wydarzenia:

11:00 Yoga Dance – animacja taneczne

12:00 Interaktywne zabawy z Czarodziejką Margolcią cz.1

13:00 Ćwiczenia na podniesienie energii

14:00 Koncert zespołu The Frozen Heart

15:0www.galeria-bemowo.pl

O APSYS

APSYS jest jednym z wiodących operatorów branży centrów handlowych w Polsce i we Francji. Firma powstała w 1996 roku i działa jako inwestor, deweloper, agent ds. najmu, menadżer projektu oraz zarządca nieruchomości. Tworzy innowacyjne, „szyte na miarę” projekty uwzględniające specyfikę danego miejsca, kontekst społeczny oraz środowisko naturalne. Do największych inwestycji firmy należą Manufaktura w Łodzi oraz Posnania w Poznaniu, otwarta w październiku 2016 jako największe centrum zakupów, rozrywki i rekreacji w Wielkopolsce (100 000 m2 GLA).

APSYS Polska zarządza obecnie 1 000 000 mkw GLA w 24 centrach handlowych zlokalizowanych w 17 największych miastach w Polsce. Firma i jej projekty były wielokrotnie  nagradzane przez PRCH, ICSC, EuropaProperty oraz CiJ w dziedzinach rozwoju, zarządzania oraz marketingu.

Więcej informacji: www.apsysgroup.pl

O ÆRIUM

Ærium jest ogólnoeuropejskim zarządcą nieruchomości i aktywów działającym w ramach pionowej struktury zarządczej, skupiającym się na nieruchomościach komercyjnych z pełnym zakresem ryzyka. Ærium posiada osiem biur w Europie, w których zatrudnianych ponad 100 pracowników, łączących dogłębną wiedzę i doświadczenie z uznaniem i renomą wynikających z realizacji projektów na rzecz naszych inwestorów. Kierownictwo wyższego szczebla Ærium współpracuje ze sobą od ponad dziesięciu lat w ramach szesnastu funduszy z inwestycjami o łącznej wartości 11 mld EUR. Obecnie Aerium zarządza nieruchomościach komercyjnymi wartymi ponad 4,4 mld EUR.

Orchidea