Motoryzacja » Moto Serwis

Łatwiejsze wyszukiwanie referencji BILSTEIN

BILSTEIN upraszcza etapy wyszukiwania referencji w katalogu on-line. Z katalogu skorzystać mogą zarówno profesjonaliści, jak i kierowcy.

Dobór właściwej aplikacji elementów zawieszenia nie zawsze jest oczywisty. Wielu producentów, w tym BILSTEIN, oferuje po kilka zamienników do tego samego modelu samochodu. Pozwala to nie tylko na wymianę zużytej części „jeden do jednego", ale też umożliwia dokonanie modyfikacji zawieszenia na życzenie klienta. Stąd tak ważną rolę pełnią katalogi udostępnione przez producentów. Dzisiaj najczęściej są to katalogi elektroniczne, dostępne na stronach internetowych producentów, które gwarantują zawsze aktualną informację i przyspieszają sam proces wyszukiwania części.

W odpowiedzi na oczekiwania mechaników BILSTEIN znacznie skrócił etapy wyszukiwania referencji w swoim katalogu on-line. Do tej pory użytkownicy otrzymywali pierwszą odpowiedź w postaci indeksu roboczego w formacie bil-00xxxx, który kierował do konkretnej grupie asortymentowej i dopiero po wyborze właściwej kategorii otrzymywał pełną ofertę handlową. Obecnie, po wpisaniu danych o modelu samochodu, od razu wyświetlana jest pełna lista dostępnych do niego elementów - amortyzatorów, zestawów zawieszenia, sprężyn i części serwisowych.

Katalog BILSTEIN on-line dostępny jest w polskiej wersji językowej na stronie: bilstein-amortyzatory.pl

Proautomotive Sp. z o. o.

Zamów opracowanie informacji prasowej

Publikuj artykuły i zarabiaj z CentrumPR.

Dziennikarstwo obywatelskie

Piszesz artykuły? CentrumPR to serwis stworzony również dla dziennikarzy obywatelskich. Błyskawiczna publikacja, wysokie miejsca w Google to zalety których może nam pozazdrościć konkurencja.
Dziennikarstwo obywatelskie
porównanie serwisów

Za 51 dni:
Pierwszy w Polsce Zlot Audi A2!