Gospodarka » Narzędzia

Bezpieczna skrzynia na kołach od Stanley’a

Portable Truck Box to najnowsza skrzynia narzędziowa na kołach w ofercie firmy Stanley. W pełni bezpieczna i trwała, doskonale sprawdzi się tam, gdzie codziennością jest transport wielu narzędzi, np. między placami budowy.

Funkcjonalna skrzynia narzędziowa to duże ułatwienie w codziennej pracy. Pozwala na bezpośredni dostęp do wszystkich narzędzi, dzięki czemu oszczędzamy czas, jaki trzeba by poświęcić na ich poszukiwanie.

Dobrze zaprojektowana skrzynia zapewnia też stabilność i bezpieczeństwo - jej konstrukcja wewnętrzna powinna skutecznie chronić nasze narzędzia podczas transportu. Zarówno na placu budowy, jak i w trakcie przewożenia między różnymi miejscami. W odpowiedzi na takie zapotrzebowanie firma Stanley wprowadziła na polski rynek skrzynię na kołach FatMax® Xtreme® Portable Truck Box. Przy jej konstrukcji położono duży nacisk na aspekty związane z bezpieczeństwem. Wyposażono ją w alarm i zamek z kodem elektronicznym, który może otworzyć jedynie osoba do tego uprawniona. W przypadku próby włamania, włączy się sygnał dźwiękowy, znany m.in. z alarmów samochodowych.

Bezpieczną skrzynię wykonano z wytrzymałego tworzywa o solidnej, strukturalnej konstrukcji oraz wyposażono w duże 8,5" koła, dzięki czemu transport po nierównych placach budowy nie stanowi zagrożenia dla narzędzi znajdujących się w środku. Dla bezpieczeństwa zawartości skrzyni oraz wygody użytkownika, w środku zainstalowano również pionowy organizer. Takie rozwiązanie minimalizuje przesuwanie się narzędzi podczas przewożenia. Przed wilgocią zabezpiecza uszczelniona pokrywa.

Effective Public Relations