Dom » Wnętrza

Bogini w twojej sypialni – Materac Flora

Sypialnia jest miejscem, gdzie panuje ład, harmonia i spokojna, niczym niezakłócona atmosfera. Właśnie dlatego odpowiednie łóżko i materac powinny tworzyć idealną kompozycję, która dopełni ten klimat.

Materac Flora, czerpiąc swą nazwę od mitologicznej bogini kwiatów, sprawi, że sypialnia stanie się miejscem  kultu snu, a każdy w niej śpiący, codziennie będzie budzić się z uśmiechem.

Senne innowacje

Jak to się dzieje?  Wszystko dzięki Fabryce Materacy Janpol, która  w swoim produkcie wykorzystuje wysokoelastyczną piankę HR. To ona sprawia, że materac delikatnie otula twoje ciało, a nieregularna struktura powierzchni zbudowana z milionów pęcherzyków pozwala na przyjemny i długi sen. To swoiste bujanie w obłokach. Co więcej, jej optymalna gęstość eliminuje problem odkształceń materiału, a w efekcie gwarantuje większą trwałość materaca.

Bogini dla zdrowia

Wybierając materac, warto pomyśleć o tym, jak jego obecność wpłynie na zdrowie. Model Flora to odpowiedź na potrzeby nawet najbardziej wymagających klientów. Jego 7-strefowy profil zapewnia odpowiednią wentylacje, dzięki czemu produkt jest w pełni higieniczny i łatwy do utrzymania w czystości. Dodatkowo do materaca dołączony jest pokrowiec wykonany w technologii „actipro”, którego dzianina posiada w składzie probiotyki. W związku z tym materac łagodzi działanie roztoczy i jest odpowiedni dla osób z alergiami.

Wszyscy wiemy, że dopasowany do potrzeb materac wpływa na efektywny sen. Zainspiruj się naturą i pozwól bogini Florze zagościć w sypialni.

Red.naczelny