Firma » Bankowość

Elastyczna i nowa forma pomocy finansowej od Compass Money – kompasik.pl

W obecnych czasach, banki coraz bardziej niechętnie pożyczają pieniądze osobom, których sytuacja finansowa nie spełnia norm zdolności kredytowej. Dlatego tak wiele osób nie może sobie pozwolić na zaciągnięcie kredytu w banku.

Co zatem zrobić, jeśli pilnie potrzebujemy podreperować domowy budżet, a jednocześnie chcemy uniknąć zbędnych formalności i dodatkowych problemów? Wybawieniem może okazać się szybka pożyczka, zamawiana przez stronę internetową kompasik.pl. Firma Compass Money, właściciel kompasik.pl proponuje idealne rozwiązanie dla osób, które potrzebują natychmiastowego zastrzyku finansowego na dowolny cel.

Strona internetowa kompasik.pl stworzona została dla tych, którzy pilnie potrzebują gotówki – począwszy od niewielkich kwot aż do 10 000 zł. Dla wielu osób, które chcą otrzymać szybką pożyczkę, dużą przeszkodą jest dopełnianie rozmaitych formalności z nią związanych. Dlatego Compass Money wyszedł naprzeciw oczekiwaniom klientów i stworzył na stronie kompasik.pl elastyczną usługę finansową, bez ukrytych kosztów, która nie mnoży przeszkód - kredyt gotówkowy na dowolny cel.

Szybka pożyczka, dostępna na kompasik.pl przeznaczona jest dla wszystkich, którzy  mają  nagłe potrzeby finansowe. Jest ona przy tym bardzo łatwa do pozyskania. Korzystając z usługi kompasik.pl nie musimy już martwić się o pułapki związane z ukrytymi kosztami lub wyszukiwać prawnych zawiłości pisanych znienawidzonym „drobnym druczkiem”. Wystarczy dosłownie jedno kliknięcie myszki, aby wstępną decyzję o przyznaniu kredytu poznać już po zaledwie kilku minutach.

Kompasik.pl oferuje najbardziej elastyczny sposób spłaty dostępny obecnie na rynku. Sami decydujemy o doborze odpowiedniej dla nas wysokości raty i wybieramy wygodny harmonogram spłat (tygodniowy lub miesięczny), a pieniądze otrzymujemy na konto w ciągu dwóch godzin od decyzji o przyznaniu kredytu. Pożyczkę, którą otrzymaliśmy, możemy przeznaczyć na dowolny cel, poprawiając jednocześnie kondycję finansową naszego budżetu.

Firma oferuje szybką pożyczkę nawet do 10 000 złotych. Cel udzielonego kredytu jest dla Compass Money  bez znaczenia. Przyznaną kwotę możemy równie dobrze przeznaczyć na nieprzewidziane wydatki typu zakup nowej pralki, lodówki czy komputera, jak i na spłatę innych, naglących zobowiązań finansowych. To my sami decydujemy, na co chcemy wydać otrzymane pieniądze. Zadaniem Compass Money jest natomiast zapewnienie gotówki – i to bez względu na formę umowy o zatrudnieniu oraz wysokość naszych dochodów.

Banki coraz rzadziej udzielają pożyczek osobom o niskich dochodach. Dużą przeszkodą w uzyskaniu wsparcia finansowego jest także konieczność zatrudnienia na czas nieokreślony. Firma Compass Money jest bardziej elastyczna i nie mnoży przeszkód, ale indywidualnie podchodzi do każdego klienta, akceptując różne formy uzyskiwania dochodu.

Wygoda kompasik.pl polega między innymi na tym, że serwis umożliwia nam również dwa sposoby odbioru pożyczki. Szybki kredyt na dowolny cel można odebrać w gotówce w dogodnym dla nas miejscu lub otrzymać przelewem na wskazane przez nas konto bankowe. Pieniądze na konto otrzymamy już w ciągu dwóch godzin.

Właścicielem strony kompasik.pl jest Compass Money, doświadczona firma doradztwa finansowego, która dysponuje własnym, polskim kapitałem, a także współpracuje z największymi bankami w Polsce. Taka formuła pozwala klientom na korzystanie z najlepszych dla nich rozwiązań. Indywidualne podejście doradców Compass Money i relacje budowane na wzajemnym zaufaniu przekładają się na pożądane efekty współpracy. Dlatego warto zaufać firmie, która gwarantuje brak ukrytych kosztów, bezpieczeństwo, natychmiastową decyzję, a także elastyczne oraz indywidualne podejście do każdego klienta. Korzystając z nowej, pod każdym względem atrakcyjnej formy pomocy dostępnej na kompasik.pl, mamy pełną gwarancję zadowolenia z usługi, a nasze finanse mają szansę przybrać właściwy kurs.

Compass Money sp. z o.o. to oparta na wyłącznie polskim kapitale firma zrzeszająca wykwalifikowanych doradców finansowych, która rozpoczynała swoją działalność w 2009 roku jako SNS Centrum. W efekcie szybkiego rozwoju i kolejnych przekształceń, od 2013 roku funkcjonuje jako Compass Money.

Działalność firmy skupia się na ofercie dla klientów indywidualnych i biznesowych – małych i średnich przedsiębiorstw, obejmującej najatrakcyjniejsze na rynku produkty i finansowe, takie jak kredyty, pożyczki oraz leasing. Jak najmniejsza złożoność procesów oraz opieka osobistego doradcy pozwalają zapewnić klientom wygodną obsługę i profesjonalną, kompleksową pomoc w wyborze optymalnego kierunku finansów.

Od 20 sierpnia 2014 roku Compass Money sp. z o.o. współpracuje z Komisją Nadzoru Finansowego. Firma przystąpiła do wielu programów chroniących bezpieczeństwo finansów jej klientów, takich jak Rzetelna Firma, a w swoich działaniach opiera się na przepisach Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów.

GutPR