Fido – funkcjonalność na wyciągnięcie ręki

Oceń artykuł Zobacz ranking
Przepisz powyższy kod i oceń artykuł »
Fido – funkcjonalność na wyciągnięcie ręki
2017-11-15
Pyramis Polska wprowadza na rynek nową baterię z wyciąganą wylewką. Dzięki temu praktycznemu udogodnieniu Fido gwarantuje komfort i wygodę w nawet najbardziej wymagającej domowej kuchni. Funkcjonalność to priorytet w każdej kuchni. Dlatego firma Pyramis, grecki producent sprzętu kuchennego, wprowadza na rynek nową baterię Fido z wyciąganą wylewką i regulowanym strumieniem wody. Praktyczne rozwiązania zastosowane w nowym modelu sprawdzą się w większości domów i ułatwią codzienne obowiązki.

Główną zaletą Fido jest jej szerokie spektrum wykorzystania w pracach kuchennych. Wyciągany natrysk na elastycznym wężu, będący rodzajem przedłużenia wylewki umożliwia kierowanie strumienia wody na większe odległości i dokładnie tam gdzie jest nam potrzebny, również poza zlewozmywak. Obciążnik znajdujący się na końcu węża sprawia, że wylewka z łatwością wraca na swoje miejsce w korpusie baterii. Funkcjonalna wylewka ułatwia nalewanie wody do dużych garnków, wysokich czajników, misek, miednic, konewek czy wiader. Fido posiada też mechanizm regulacji strumienia wody. Można wybrać jednolity lub rozproszony, który świetnie się sprawdza podczas mycia takich owoców jak np. winogrona. Ta bateria Pyramis jest doskonałym rozwiązaniem w małych kuchniach. Pozwala na wygodne korzystanie ze zlewozmywaka przez więcej osób i pomaga w łatwym utrzymywaniu go w czystości.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Kafito.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przeczytaj również:

Fido została wykonana z wysokiej jakości materiałów zapewniających estetykę, trwałość i niezawodność na długie lata. Wyposażenie baterii w głowicę z solidnym zaworem ceramicznym i perlator z systemem chroniącym przed osadzaniem się kamienia sprzyjają ograniczeniu zużycia wody w czasie eksploatacji. To sprawia, że Fido na przestrzeni lat może wspomóc domowy budżet.

Nowa bateria Fido jest dostępna w klasycznej kolorystyce, do wyboru chrom – w cenie 249 zł, granit w odcieniu beżu i grafitowym – za 299 zł brutto. Wersje granitowe pasują kolorystycznie do granitowych zlewozmywaków Pyramis.

Effective Public Relations

Wasze komentarze (0):