Firma » Praca

FIRMA EVELINE COSMETICS SOLIDNYM PRACODAWCĄ 2013

Firma Eveline Cosmetics SA S.K.A. otrzymała tytuł SOLIDNY PRACODAWCA 2013 w uznaniu za zasługi w zakresie zarządzania zasobami ludzkimi.

XI edycja ogólnopolskiego programu HR-owo-medialnego SOLIDNY PRACODAWCA 2013, miała na celu wyłonienie oraz promocję przedsiębiorstw i instytucji najrzetelniejszych pod względem polityki zatrudnieniowej, rozwiązań pracowniczych i zarządzania zasobami ludzkimi, przekładające się na wysoką jakość produktów i usług świadczonych na wymagającym rynku polskim.

Kryteria jakimi organizator programu kierował się przy wyborze laureatów to: warunki pracy, terminowość wypłat, warunki socjalne, ścieżka kariery, dynamika zatrudnienia oraz zewnętrzne i wewnętrzne opinie o firmie ( m.in. PIP, urzędy pracy, środowisko lokalne).

Kryteria jakimi organizator programu kieruje się przy wyborze laureatów to: warunki pracy, terminowość wypłat, warunki socjalne, ścieżka kariery, dynamika zatrudnienia oraz zewnętrzne i wewnętrzne opinie o firmie (m.in. PIP, urzędy pracy, środowisko lokalne).

O przyznaniu tytułu Solidnego Pracodawcy Roku decyduje Kapituła Konkursowa powołana przez Organizatora.

konceptPR