Gospodarka » Żywność

Galart wieprzowy – lekka przekąska dla aktywnych i wymagających smakoszy

Najwyższej jakości mięso zatopione w pełnej smaku, esencjonalnej galarecie – taki jest Galart wieprzowy, wyjątkowy specjał od firmy SmakMAK. Nowocześnie podany i dla nowoczesnych smakoszy – aktywnych fizycznie i dbających o młody wygląd.

Kto powiedział, że drobna przekąska nie może być jednocześnie pożywnym posiłkiem? Galart firmy SmakMAK zawiera pyszne mięso wieprzowe, którego wysokiej jakości białko pomoże błyskawicznie nasycić drobny głód, tak często zaskakujący nas pomiędzy posiłkami. Ze względu na niskokaloryczność (205 kcal) można się nim zajadać bez wyrzutów sumienia, nawet będąc na diecie. Galart wieprzowy docenią osoby prowadzące sportowy tryb życia, zwłaszcza biegacze. Zawiera on bowiem istotny dla właściwego funkcjonowania kości i stawów kolagen. To również składnik odpowiadający za gęstość, jędrność i elastyczność skóry.

Ekspercki smak

Prócz niskokaloryczności i pozytywnego wpływu na kondycję skóry, specjał ten wyróżnia się również wyśmienitym, pełnym smakiem. Za recepturę produktu odpowiadają twórcy marki SmakMAK

– prawdziwi smakosze i pasjonaci pysznych polskich wyrobów. Ich celem jest nadawanie znanym przysmakom nowoczesnego blasku i przybliżanie jak najszerszej grupie klientów. Galart wieprzowy jest kolejnym produktem z oferty SmakMAK przyjaznym osobom eliminującym gluten ze swojej diety. Świadczy o tym obecny na etykiecie licencjonowany znak przekreślonego kłosa oznaczający bezpieczną żywność bezglutenową i nadawany przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. Porcja galartu zapakowana jest w poręczne opakowanie wzbogacone o nową, niezwykle estetyczną i czytelną szatę graficzną. Wszystko to sprawia, że specjał z pewnością zainteresuje wymagających, aktywnych, świadomych i nowoczesnych smakoszy.

SmakMAK

Galart wieprzowy

Gramatura: 200 g

Cena: 4,50 zł

Wyczerpujące informacje o pełnej ofercie przysmaków od firmy SmakMAK znaleźć można na stronie internetowej www.smakmak.pl oraz na www.facebook.com/smakmakwozniczak.

SmakMAK to polska, rodzinna firma, założona w 2004 roku przez dwóch braci - pasjonatów i koneserów wyjątkowych smaków Adama i Macieja Woźniczaków, którzy od początku czuwają nad recepturami i jakością. Dzięki temu produkty SmakMAK komponowane z najlepszych składników, tylko od sprawdzonych dostawców, łączą w sobie domowy smak

i polską tradycję z wygodą i szybkością przyrządzenia.  SmakMAK to firma o międzynarodowym zasięgu i ugruntowanej pozycji na rynku, a jej wysoki standard potwierdzają nagrody i certyfikaty jakości (m.in. międzynarodowe standardy BRC
i IFS oraz certyfikat Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej). Firma stale poszerza ofertę produktów bezglutenowych.

"Od początku staramy się propagować ciekawe smaki, niegdyś dobrze znanych, czasem bardzo wymagających polskich potraw. Dbamy o nie, pielęgnujemy i często nadajemy im nowego blasku" Adam i Maciej Woźniczak.

flypr