Moda » Odzież

Galeria Grafitt poszerza asortyment

Galeria Grafitt systematycznie poszerza portfolio najemców. W zeszłym miesiącu ofertę pierwszej galerii handlowej w Zielonej Górze uzupełnił salon Eva Minge Concept Store. Drugi salon otworzył Men Garnitury. A od kilku dni klienci mogą również korzystać z usług sklepu Moda Męska Artur.

Nowi najemcy to kolejne punkty handlowe renomowanych sieci, które otworzyły się w Galerii Grafitt. Pod koniec maja na pierwszym piętrze pojawił się ponownie sklep Evy Minge, który oferuje m.in. linię Eva Minge Home oraz indywidualne biuro projektowe. Oferta zielonogórskiej firmy Men Garnitury, to przed wszystkim odzież skierowana do Panów. Salon na początku czerwca otworzył swoją drugą siedzibę przy ul. Bohaterów Westerplatte 24. Jednak to nie koniec zmian. Zielonogórska galeria cały czas rośnie w siłę. W zeszłym tygodniu do listy najemców dołączył - Moda męska Artur.

Marka odzieżowa Moda męska Artur to wzór nowoczesnej elegancji i propozycja dla panów ceniących wysoką jakość i modne kroje ubrań. Koncepcja marki narodziła się ponad 25 lat temu. Dynamiczny rozwój firmy spowodował, że obecnie klient ma możliwość porównania wielu marek z Polski oraz zza granicy w jednym miejscu. Flagowym produktem marki są garnitury oraz marynarki z najwyższej jakości tkanin i dodatków, które są dystrybuowane od najlepszych polskich producentów. Oferta salonu obejmuje również m.in. kurtki, koszule, bieliznę oraz stylowe akcesoria, a wśród nich m.in. paski i galanterię skórzaną, szeroki wybór krawatów, much oraz poszetek. Sklep został zlokalizowany na parterze, obok salonu Volvo Karlik.

MilenaPR