Dom » Budownictwo

Grupa Geo z Certyfikatem Firmy Wiarygodnej Finansowo

Geo, Mieszkanie i Dom Sp. z o.o. otrzymała certyfikat Firmy Wiarygodnej Finansowo. To potwierdzenie, że spółka nie posiada zaległego zadłużenia oraz terminowo reguluje swoje zobowiązania wobec przedsiębiorców i systemu bankowego.

Program Firma Wiarygodna Finansowo to przedsięwzięcie Biura Informacji Gospodarczej InfoMonitor mające na celu promowanie rzetelności i solidności w biznesie.

- Certyfikat to z pewnością cenna wskazówka dla naszych klientów - podkreśla Piotr Kijanka, Dyrektor ds. Sprzedaży i Marketingu w Grupie Deweloperskiej Geo. – Mając pewność co do naszej sytuacji finansowej, są w stanie obdarzyć nas większym zaufaniem. To szczególnie ważne przy zawieraniu transakcji na wczesnym etapie budowy. Oczywiście, ta sama zasada dotyczy również naszych podwykonawców i kontrahentów – wyjaśnia.

Certyfikat Firmy Wiarygodnej Finansowo potwierdza, że spółka nie posiada zaległego zadłużenia ujawnionego w Rejestrze Dłużników BIG InfoMonitor, bazach danych Biura Informacji Kredytowej oraz Systemie Bankowy Rejestr Związku Banków Polskich.

Co to oznacza w praktyce? Podając NIP dewelopera, każdy potencjalny klient lub kontrahent może w każdej chwili sprawdzić ważność i autentyczność certyfikatu.

Grupa Geo to holding 16 spółek, prowadzących realizująca przede wszystkim projekty mieszkaniowe. Obecnie w ofercie sprzedażowej jest sześć inwestycji w Krakowie, Wrocławiu i Katowicach.

primetimeprpl