Społeczeństwo » Szkolnictwo i nauka

Kustar.pl – platforma zarządzania ścieżką zawodową

Innowacyjny i nowoczesny system do zarządzania i planowania własnej ścieżki zawodowej już istnieje. Kustar.pl to powstała w ramach środków unijnych platforma pozwalająca na zarządzanie i planowanie kariery zawodowej. Zachęcamy do zapoznania się z e-usługą.

Jesteś specjalistą w swojej branży i chcesz zaplanować dalszą karierę? Kustar.pl jest serwisem dedykowanym specjalistom z sektora biznesu ze wszystkich branż, którzy poszukują pracy lub informacji potrzebnych do efektywnego zarządzania swoją karierą.

Jeśli poszukujesz odpowiedzi na pytania takie jak: jakie są kolejne etapy na mojej ścieżce kariery?, jakie mam szanse na zdobycie interesującego mnie stanowiska?, co muszę zrobić, aby zwiększyć moje szanse na zdobycie interesującego mnie stanowiska?, gdzie znajdę szkolenia rozwijające umiejętności, które są mi potrzebne? Ten portal jest dla Ciebie.

Dzięki narzędziom udostępnionym na portalu zapoznasz się z możliwościami oraz kolejnymi etapami dalszego rozwoju swojej kariery. Ocenisz swoje kompetencje i porównasz je z wymaganiami stawianymi kandydatom na stanowiska, które Cię interesują. Określisz poziom swojego przygotowania do pracy na wybranych stanowiskach, w oparciu o posiadane kompetencje i doświadczenie. Zidentyfikujesz obszary, w których warto uzupełnić swoje kompetencje i umiejętności, aby zwiększyć szansę na zdobycie danego stanowiska.

Projekt jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.

Kustar