Firma » Bankowość

Lokata Sprinterka w Dominet Banku – zysk na piątkę z plusem!

Tylko do 14 marca br. Dominet Bank oferuje klientom 4-miesięczną Lokatę Sprinterkę, której oprocentowanie wynosi aż 5,5%.

Chcąc przekonać się, że oszczędzanie się opłaca, wystarczy do 14 marca br. otworzyć w Dominet Banku 4-miesięczną Lokatę Sprinterkę o minimalnej wartości 500 zł.

Oprocentowanie depozytu jest stałe i wynosi aż 5,5%. Należne odsetki naliczane są po upływie terminu lokaty, a sposób ich wypłaty zależy od dyspozycji klienta - w formie wypłaty gotówkowej, albo przelewem. Zerwanie lokaty przed terminem jej wygaśnięcia jest jednoznaczne z całkowitą utratą odsetek.

Dla tych, którzy chcą zainwestować swoje pieniądze na dłużej, Dominet Bank proponuje zysk nawet w wysokości 6%, gwarantowany przy lokacie terminowej Dominanta Forte. Jest ona jedną z najwyżej oprocentowanych lokat na rynku w kategorii lokat rocznych. Aby móc otworzyć Dominantę Forte na okres 1, 3, 6 lub 12 miesięcy, wystarczy posiadać minimum 1000 zł. Oprocentowanie lokaty ustalane jest według stałej lub zmiennej stopy procentowej i zależy od wysokości wkładu oraz długości trwania lokaty. Inwestując pieniądze na rok klient może liczyć aż na 6% zysku (przy stałym oprocentowaniu).

Oprocentowanie lokaty Dominanta Forte

Rodzaj oprocentowania

Termin lokaty

Oprocentowanie dla kwot z przedziału

do 9.999,99 zł

od 10.000,00 złdo 99.999,99 zł

od 100.000,00 zł

Stopa stała

1 miesiąc

3 miesiące

6 miesięcy

12 miesięcy

Stopa zmienna

3 miesiące

6 miesięcy

12 miesięcy

Obie lokaty dostępne są we wszystkich placówkach Dominet Banku.

ap