Technologie » Internet

Marka AUX uruchamia program lojalnościowy

Znany producent urządzeń chłodzących AUX, idąc z duchem czasu wkracza w social media i uruchamia nowy program dla firm!

Firma AUX rozpoczęła swoją działalność na początku XXI wieku w Chinach. W ciągu niespełna 20 lat zyskała miano jednego z trzech liderów azjatyckiego rynku klimatyzacyjnego. Obecnie dysponuje najbardziej kompleksowym sprzętem oraz wysokiej jakości podzespołami, co sprawia, że klimatyzatory tworzone przez AUX są niezawodne.

Niezaprzeczalnym faktem jest, że urządzenia chłodzące azjatyckiego producenta dotarły już do firm na całym świecie i stały się nieodłącznym elementem biur, co doprowadziło do przyznania im prestiżowych certyfikatów, a w szczególności ISO 9002, European CE czy National Environment Friendly.

Dlatego teraz marka AUX chce dotrzeć do jeszcze większego grona odbiorców w mediach społecznościowych i z tej okazji uruchamia nowy program lojalnościowy. Dzięki współpracy z wiodącym producentem elektronarzędzi DeWALT, nadarza się niepowtarzalna okazja, by doposażyć swoją firmę. Przy zakupie urządzeń komercyjnych AUX na określoną łączną kwotę można zakupić sprzęt od DeWALT za symboliczną złotówkę!

Szczegóły na stronie: http://action.energy/pl/article/Doposaz-firme-z-AUX-i-DeWALT-pl

Barbara Trepka