Motoryzacja » Moto Serwis

NawiGadka ożywi każdą podróż

Masz dość monotonnego głosu z Twojej nawigacji? Męczy Cię słuchanie w kółko tych samych komunikatów? Smart Elektronik znalazł na to sposób - NawiGadka - i już słuchasz tylko tego, kogo chcesz…

Za 100 metrów skręć w lewo... Jedź prosto 600 metrów, a potem zjedź na prawy pas..." - te i inne komunikaty z nawigacji samochodowej powtarzane tym samym monotonnym głosem słyszałeś już zapewne milion razy. A może by tak coś zmienić - dlaczego do celu nie może poprowadzić NawiGadka czyli niezwykły głos do nawigacji GPS. NawiGadka, nowy produkt Smart Elektronik, pozwala na dostosowanie nawigacji do indywidualnych wymagań każdego klienta.

Siedem różnych głosów (m.in. Blondyna, Ziomek, Imprezowicz, Wielebny), z których każdy użytkownik nawigacji z programem AutoMapa może wybrać cos dla siebie. „Pierwsi i jedyni na rynku zaoferowaliśmy możliwość zmiany standardowego głosu wygłaszającego komunikaty w AutoMapie na niezwykłego lektora, który bezbłędnie poprowadzi do celu oryginalnie zredagowanymi komunikatami. Za naprawdę niewielkie pieniądze kierowcy będą mogli wybrać najbardziej odpowiadający im głos do nawigacji - mówi Dariusz Sypuła, prezes zarządu Smart Elektronik Sp. z o.o., właściciela marki SmartGPS.

Zestaw NawiGadka zawiera płytę CD z wybranym głosem do nawigacji GPS wraz z instrukcją instalacji w urządzeniach, z którymi program współpracuje. Płytę można kupić za jedyne 15 złotych na www.swiatgps.pl oraz w sklepach specjalistycznych w całej Polsce.

Smart Elektronik Sp. z o.o. spółka zależna Media Service Sp. z o.o., specjalizująca się w dystrybucji szeroko rozumianej technologii GPS - nawigacji samochodowych, map i aplikacji mapowych, systemów monitorujących. Firma jest właścicielem sklepu internetowego www.swiatgps.pl oraz salonów sprzedaży detalicznej.

Media Service Sp. z o.o., powstała w 2000 r., jest jedną z wiodących grup kapitałowych oferujących produkty i usługi w sektorach multimediów i elektroniki użytkowej. Od wielu lat jest strategicznym dostawcą produktów multimedialnych do takich sieci handlowych jak Makro, Real, Tesco, Media Markt, Empik, Selgros, Auchan, Carrefour.

InfoMoto