Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Niedziela z Maszą i Niedźwiedziem w Galerii Północnej

W niedzielę 12 listopada Galeria Północna zaprasza wszystkie maluchy na wyjątkowe spotkanie z Maszą i Niedźwiedziem. Niesforna, pomysłowa Masza i jej towarzysz Niedźwiedź wraz z przyjaciółmi przeniosą dzieci do bajkowego świata ukrytego głęboko w lesie i zaproszą do wspólnej zabawy pełnej atrakcji.

W najbliższą niedzielę Galerię Północną odwiedzą Masza i Niedźwiedź, bohaterowie pełnego humoru rosyjskiego serialu dla dzieci, który bije rekordy popularności. Maluchy na całym świecie tak bardzo polubiły szalone pomysły małej Maszy i jej czworonożnych przyjaciół, że serial doczekał się dwóch spin-offów – „Bajki Maszy” i „Maszkine straszyłki”. Bohaterowie serialu „Masza i Niedźwiedź” spotkają się z dziećmi w Galerii Północnej. Będzie zabawnie, aktywnie i bardzo ciekawie – czyli dokładnie tak, jak mali poszukiwacze przygód lubią najbardziej!

Na wszystkie dzieci, które w najbliższą niedzielę zdecydują się odwiedzić Galerię Północną, czeka moc niezapomnianych atrakcji i konkursów z nagrodami. Wspólne łapanie motyli, projektowanie ogrodów w doniczkach czy zabawy w towarzystwie ulubionych bohaterów. Z Maszą i Niedźwiedziem nie sposób się nudzić! Na parterze Galerii Północnej przy wejściu od strony ulicy Trakt Nadwiślański oraz na antresoli na pierwszym piętrze powstanie bajkowe miasteczko Maszy i Niedźwiedzia, w którym w godzinach 12.00-20.00 czekają specjalne strefy z animacjami:

- ogródek, w którym maluchy stworzą własne zielone kompozycje i zabiorą je ze sobą do domu

- podwórko pełne zabawy z Maszą i Niedźwiedziem

- strefa „Złap motylki”, w której każdy będzie mógł sprawdzić swój refleks i spostrzegawczość

- pełen tajemnic Domek Niedźwiedzia. Nikt naprawdę nie wie co tam się kryje!

- cyrkowe stanowisko Tygrysa, który zaprezentuje magiczne sztuczki i nauczy maluchy kilku trików

- rowerowy wyścig z Pandą, który wyłoni najzdolniejszych dziecięcych kolarzy

- salon niedźwiedzia wraz ze stanowiskiem fotograficznym, w którym najmłodsi będą mogli wygodnie rozgościć się w wielkim, niedźwiedzim fotelu i zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie
z bohaterami.

Po pełnej emocji zabawie w Galerii Północnej Masza i Niedźwiedź zaproszą małych i dużych gości
na smaczną herbatkę z samowaru w iście „niedźwiedzim stylu”, która doskonale rozgrzeje jesienne zmarzlaki.

O Galerii Północnej
Galeria Północna to pierwsze wielkopowierzchniowe centrum handlowe czwartej generacji w północnej części Warszawy i pierwsza tej wielkości galeria handlowa, która zostanie oddana do użytku w stolicy od ponad dekady. Obiekt o powierzchni ponad 64 000 mkw. zlokalizowany jest przy ulicy Światowida. Inwestorem i zarządcą Galerii Północnej jest Grupa GTC, otwarcie centrum nastąpiło 14 września br. Zgodnie z szacunkami Grupy GTC w bezpośrednim zasięgu obiektu mieszka ponad 750 tys. osób, głównie ludzi młodych i rodzin z dziećmi. Specyfika tych grup docelowych została uwzględniona nie tylko w ofercie handlowej, ale i w projekcie architektonicznym budynku. Wykonany przez studia APA Wojciechowski oraz TzurArchitects, zakłada m.in. specjalną aranżację przestrzeni dachu, umożliwiającą aktywny wypoczynek wśród zieleni. Obiekt będzie spełniał również najwyższe standardy ekologiczne, co potwierdza precertyfikacja na poziomie LEED Gold. Galeria Północna gwarantuje niedostępną dotychczas w tej części miasta ofertę handlową, rozrywkową i usługową. Do dyspozycji gości oddanych zostanie ponad 200 sklepów, butików i punktów usługowych znanych rodzimych i światowych marek, strefa gastronomiczna, 11-salowe kino oraz 2 300 miejsc parkingowych. Do grona najemców dołączyły m.in. pierwszy w Polsce sklep Hamleys, marki grupy LPP, Forever 21, TK Maxx, H&M, Martes Sport, Cinema City, EURO RTV/AGD, CCC, Carrefour z pełnoformatowym hipermarketem, Bierhalle, klub sportowy Calypso i centrum medyczne Enel-Med. Za komercjalizację Galerii Północnej odpowiadają firmy Cushman&Wakefield oraz JLL.

Więcej na: www.galeriapolnocna.pl

O GTC
Grupa GTC jest wiodącym deweloperem i inwestorem w sektorze nieruchomości, koncentrującym swoje działania na rynku polskim oraz trzech stolicach Europy Wschodniej. Od powstania w 1994 r. Grupa zrealizowała 66 najwyższej jakości, nowoczesne, obiekty biurowe i handlowe z łączną powierzchnią całkowitą wynoszącą blisko1,2 miliona m kw. w całej Europie Wschodniej.

Obecnie GTC jest właścicielem i zarządcą 36 budynków komercyjnych oferujących 614.000 mkw. powierzchni biurowej i handlowej swoim klientom w Polsce, Budapeszcie, Bukareszcie, Belgradzie i Zagrzebiu. Ponadto Grupa realizuje 349.000 m kw. powierzchni handlowej i biurowej w stolicach Europy Wschodniej, z których 110.000 jest w trakcie budowy.

Akcje GTC S.A. notowane są na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie, w indeksie WIG30 oraz na Giełdzie Papierów Wartościowych w Johannesburgu. Walory spółki wchodzą także w skład międzynarodowego indeksu Dow Jones STOXX Eastern Europe 300 index.

Kontakt dla prasy:
Dominika Socha