Nowa inwestycja w Krakowie - tu warto mieszkać!

2016-04-27
Mieszkania - Radzikowskiego to nowa inwestycja w Krakowie, realizowana przez dewelopera Inter-Bud. Willa Wego to kameralny budynek łączący w sobie zalety domu z przystępną ceną mieszkania w bloku.

Coraz więcej młodych ludzi, którzy szukają swojego pierwszego mieszkania, narzeka na typowe krakowskie blokowiska. Nie chcąc w nich mieszkać, byli do tej pory skazani na szukanie ziemi poza Krakowem i budowę domu, co wiązało się z ogromnymi wydatkami, dla większości z nich zupełnie niemożliwymi do poniesienia. Teraz to się zmieniło.

Warto także zauważyć, że nie każda osoba, która pracuje lub chce żyć w mieście królów, bierze pod uwagę wyprowadzkę do nieruchomości, usytuowanej poza granicami Krakowa.

Mieszkaj w mieście, ale nie w blokowisku

Doskonałym rozwiązaniem dla tego typu osób jest nowa inwestycja. To swoista odpowiedź na potrzeby młodych ludzi, którzy chcą zakładać rodziny w mieście, ale nie wychowywać swoich dzieci w typowych blokowiskach. Willa Wego to najlepsze miejsce, stworzone właśnie z myślą o tej grupie klientów. Mieszkania są przestronne, ustawne i atrakcyjne cenowo, a sam budynek to kameralna nieruchomość o nieprzeciętnej architekturze. Atrakcyjna i bezpieczna willa, posiadająca nie więcej jak 70 mieszkań. Doskonała dla osób ceniących zarówno wielkomiejskie życie, jak i spokój mieszkania w domu.

Budynek będzie miejscem przyjaznym dla mieszkańców. Balkony, ogródki i parking to jego najważniejsze cechy. Nie bez znaczenia jest również świetna lokalizacja. W pobliżu można znaleźć żłobki, przedszkola, parki, trasy spacerowe, sklepy oraz biurowce i budynki typowo handlowe.

Wyjątkowa dzielnica Krakowa

Mieszkańcy Krakowa zgodnie twierdzą, że główną zaletą tej inwestycji jest lokalizacja mieszkania. Prądnik Biały uważany jest za jeden z najbezpieczniejszych rejonów miasta. Spora ilość zieleni, małe i przystępne kawiarnie, ciekawe restauracje i bardzo dobre szkoły to punkty charakterystyczne tej dzielnicy. Nie brakuje również ośrodków kulturowych, hoteli i gabinetów SPA.

Źródło: mieszkania.inter-bud.pl

Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Inter-bud

Wasze komentarze (0):