Rozrywka i wypoczynek » Turystyka

Nowe międzynarodowe linie we współpracy z Eurolines Lt.!Tallinn i Parnawa ponownie w siatce połączeń

* Dwie nowe linie w ramach kolejnego etapu współpracy z Eurolines Lt. * Pasażerowie zyskują możliwość podróży do Lwowa oraz Tallinna i Parnawy * Podróż na pokładach wysokiej klasy autokarów Setra Business Class * Bilety są już dostępne w sprzedaży, a pierwsze kurs rozpoczną się już 10 lutego

Nowe międzynarodowe linie na platformie PolskiBus.com! W ramach drugiego etapu współpracy z firmą Eurolines Lt., do siatki połączeń PolskiBus.com dołączają dwie popularne linie, łączące Polskę z sąsiednią Ukrainą oraz krajami bałtyckimi. Dzięki nowym połączeniom Pasażerowie zyskują możliwość podróży do dwóch estońskich miast – Tallinna oraz Parnawy. Pierwsze kursy ruszą w piątek, 10 lutego, a bilety są już dostępne na stronie www.polskibus.com.

Nowe linie dostępne na stronie PolskiBus.com oferują Pasażerom po jednym, dogodnym kursie w każdą stronę, realizowanym przez siedem dni w tygodniu. W ramach linii E3 Lublin i Białystok zostaną połączone z Lwowem, Mariampolem, Kownem i Wilnem, linia E4 natomiast zapewni mieszkańcom Warszawy i Białegostoku połączenie z Mariampolem, Kownem, Wilnem, Poniewieżem, Rygą oraz dwoma estońskimi miastami – Parnawą i Tallinnem.

Zarówno kraje bałtyckie, jak i Ukraina cieszą się wśród naszych Pasażerów ogromną popularnością, dlatego z radością ogłaszam wprowadzenie dwóch nowych tras międzynarodowych do siatki połączeń PolskiBus.com. Kolejny etap współpracy z firmą Eurolines Lt. umożliwia naszym klientom z Warszawy, Lublina i Białegostoku przyjemne i komfortowe podróżowanie do najpiękniejszych miast Europy Wschodniej. Lwów, Wilno, Ryga czy Tallinn to idealne lokalizacje na krótki zimowy urlop czy romantyczny wyjazd walentynkowy! Zachęcam do rezerwowania wyjazdów na naszej stronie internetowej już dziś. – mówi Piotr Pogonowski, Dyrektor ds. Marketingu i Komunikacji PolskiBus.com.

Z uwagi na charakter pozwolenia, podróż liniami E3 i E4 będzie możliwa wyłącznie na odcinkach międzynarodowych. Szczegółowy rozkład jazdy dostępny jest pod adresem: http://www.polskibus.com/pl/rozklad-jazdy.htm.

Wszystkie połączenia na tych trasach będą realizowane przez flotę Eurolines Lt., składającą się z wysokiej jakości autokarów Business Class marki Setra, wyposażonych w komfortowe fotele z dużą ilością miejsca na nogi, Wi-Fi, gniazdka elektryczne, toalety i klimatyzację. Wszystkie pojazdy posiadają również systemy multimedialne pozwalające na słuchanie muzyki, oglądanie filmów oraz czytanie e-czasopism. Podczas podróży Pasażerowie otrzymają bezpłatną butelkę wody mineralnej. Klienci będą wpuszczani na pokład na podstawie numeru rezerwacji przesyłanego w wiadomości email wraz z e-biletem PolskiBus.com. W trakcie przejazdu Pasażerów obowiązywać będzie regulamin przewozów Eurolines Lt., który dostępny jest pod adresem http://www.eurolines.lt/en/traveling-rules/.

PolskiBus.com