Moda » Odzież

Od soboty salon sukien ślubnych La Mariee także w Łodzi

W firmie Poland Land, będącej wyłącznym dystrybutorem marki Mon Cheri w Polsce, nie słyszano nigdy o powiedzeniu „osiąść na laurach”. Wprost przeciwnie – po sukcesach w Białymstoku i Ełku, w sobotę 10. listopada swoje otwarcie miał kolejny salon pod szyldem La Mariee, tym razem w Łodzi.

Eleganckie, przytulne i jednocześnie nowoczesne wnętrze salonu przy ulicy Zagajnikowej 35 zachęca klientki kreacjami marek Mon Cheri, Sophia Tolly czy Moonlight. 145 m2 powierzchni zapewnia przejrzystość ekspozycji sukni na manekinach, co ma szczególne znaczenie przy dużej różnorodności modeli dostępnych w łódzkim salonie. Pod wskazany adres z łatwością dotrzemy autobusami linii 57,87,81, a wybierając się tam własnym samochodem mamy możliwość skorzystania z bezpłatnego parkingu.

Warto pamiętać o tym, że salony La Mariee oferują towar najwyższej jakości, kreacje cenione przez przyszłe panny młode na całym świecie, w bardzo atrakcyjnych cenach. I, co chyba najważniejsze, najnowsze kolekcje trafiają na ich wieszaki nawet kilkanaście tygodni wcześniej niż do innych punktów sprzedaży na terenie całego kraju.

Co jeszcze sprawia, że łodzianki powinny zainteresować się salonem La Mariee? Głos zabiera jedna z właścicielek, Iwona Lasota:

- Wszyscy wiemy, jak mały jest wybór sukien wieczorowych w Łodzi. Dlatego też w nowo otwartym salonie, oprócz sukien ślubnych, oferujemy naszym klientkom szeroką gamę tego typu kreacji. Ponadto, postawiłyśmy na kompleksową obsługę – w naszej ofercie znajdują się również buty, biżuteria, welony czy okrycia wierzchnie.

Do salonu sukien ślubnych i wieczorowych La Mariee w Łodzi zapraszamy od poniedziałku do piątku w godzinach 10-18 oraz w soboty od 10 do 14.

publicum