Gospodarka » Maszyny

Oferta Metal–Fach na targach AGRO 2017 w Kijowie

Jeden z największych producentów maszyn rolniczych w województwie podlaskim – sokólski Metal–Fach, kolejny raz zaprezentuje swoją bogatą ofertę na ukraińskiej wystawie AGRO 2017.

Na zwiedzających czekać będą sztandarowe produkty tej firmy, takie jak: rozrzutniki obornika, owijarki, ładowacze, prasy belujące oraz wiele innych ciekawych propozycji dla rolnictwa. Będzie można zobaczyć zarówno te, które od dawna są dostępne na rynku, ale nie zabraknie też i absolutnych nowości.

Wydarzenie w Kijowie - XXIX międzynarodowa wystaw rolnicza AGRO-2017 rusza 7 czerwca i potrwa cztery dni. 10 czerwca zaplanowano uroczyste podsumowanie i zakończenie targów.

- Spółkę będzie reprezentować wyłączany dystrybutor naszych maszyn na Ukrainie firma Yar-Step. Na stoisku z biało-czerwonym logo Metal–Fach z  całą pewnością każdy rolnik będzie wstanie znaleźć rozwiązania, które go zainteresują. Postaramy się przedstawić naszą ofertę w kompleksowy sposób, odpowiadając jednocześnie na wszystkie szczegółowe pytania – podkreśla Joanna Jatkowska, kierownik marketingu w sokólskim przedsiębiorstwie.

Impreza, jak co roku ma na celu przedstawienie osiągnięć i innowacyjnych technologii producentów sektora rolnego. Będzie to zarazem doskonała okazja do spotkania i poznania zagranicznych przedsiębiorców tej branży, a także skorzystania z ich doświadczeń i technologicznych rozwiązań.

- Tradycyjnie już liczymy na nawiązanie nowych kontaktów z użytkownikami maszyn rolniczych. Z doświadczenia wiemy, że wystawę odwiedzają tysiące osób, którym nie są obce nowoczesne urządzenia i najnowsze trendy rolnictwa. Mam nadzieję, że nasze stoisko – podobnie jak w latach ubiegłych - będzie cieszyło się ogromnym powodzeniem – dodaje przedstawicielka Metal – Fachu.

Metal–Fach ma w  swojej ofercie 60 różnych typów modeli urządzeń i maszyn rolniczych, zatem, co jasne nie wszystkie zostaną zaprezentowane w stolicy Ukrainy. Jednak zdaniem przedstawicieli spółki oferta urządzeń zaprezentowanych na stoisku będzie i tak wyjątkowo bogata a przy tym przekrojowa.

publicum