Technologie » AGD - RTV

OPPO na targach AUDIO SHOW 2014

OPPO pojawi się na tegorocznych targach AudioShow! Wszystkich zainteresowanych obejrzeniem z bliska, poznaniem funkcjonalności oraz odsłuchem nowych produktów OPPO, serdecznie zapraszamy do pokoju 425 w Hotelu Sobieski na Placu Artura Zawiszy w Warszawie w dniach 8-9 Listopada 2014.

Firma OPPO Digital zasłynęła z wybitnych uniwersalnych odtwarzaczy Blu-ray, a kolejne generacje tych urządzeń były coraz doskonalsze i zdobywały coraz większą ilość nagród oraz wyróżnień. Najnowsze modele OPPO BDP-103D, BDP-105D z wbudowaną technologią Darbee uchodzą za jedne z najlepszych odtwarzaczy Blu-ray na rynku.

W tym roku OPPO Digital sprawiło sporą niespodziankę miłośnikom sprzętu słuchawkowego najwyższej klasy, wprowadzając do oferty słuchawki planarne i wzmacniacz słuchawkowy. Pierwsze słuchawki OPPO - model PM-1 - już zdążyły się dorobić prestiżowej nagrody EISA dla najlepszych słuchawek Hi-Fi 2014-2015.

Na tegorocznej wystawie Audio Show zostaną zaprezentowane nowe słuchawki planarne OPPO PM-1 i OPPO PM-2 w towarzystwie doskonałego wzmacniacza słuchawkowego OPPO HA-1. Jako źródło muzyki posłużą niezawodne odtwarzacze Blu-ray OPPO BDP-103D oraz BDP-105D z najnowszym, w pełni spolszczonym oprogramowaniem na pokładzie.

Cinematic