Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Piękne włosy poszukiwane od zaraz

Karnawał – czas zabawy, wyjątkowych imprez, spotkań z przyjaciółmi. Szczególnie w tym okresie chcemy wyglądać wyjątkowo. Pytanie, jak zrobić to szybko i skutecznie? Inter-Fragrances ma swoje sposoby…

Dwa produkty firmy Inter-Fragrances: odżywka Seboradin w ampułkach oraz Maska Nano Effect  Regenerująca to dwa skuteczne sposoby na piękne włosy – od zaraz. Ekspert w dziedzinie pielęgnacji włosów, firma Inter-Fragrances radzi, jak sprawić, by w szybki sposób widocznie poprawić kondycję włosów.

Sposób pierwszy- Maska regenerująca

Maska Regenerująca Nano Effect została oparta na nanotechnologii. Aktywne składniki (pantenol (witamina B5), witaminy E, F, P, czynniki nawilżające), zamknięte
w nanokapsułkach przenikają głęboko przez skórę głowy i włosy,  w widoczny sposób poprawiając kondycję włosów. Zastosowanie nanotechnologii umożliwia szybką odbudowę rdzenia włosa, uszkodzonego pod wpływem wysokich temperatur. Maska Nano Effect
wzmocni i zregeneruje włosy, nada im blask i gładkość.
Po jej zastosowaniu włosy staną się głęboko i długotrwale nawilżone. Dodatkowo po użyciu maski ułożenie fryzury stanie się dużo łatwiejsze, co ma szczególne znaczenie podczas przygotowań na karnawałowe wyjścia.

Składniki maski poprawiające kondycję włosów:

• kompleks silikonowo – proteinowy o działaniu silnie kondycjonującym i ochronnym – zapobiega zniszczeniu włosów podczas suszenia, czesania i układania.
  • olej jojoba – nawilża i nabłyszcza włosy, chroni przed utratą wody.
  • olejek rycynowy – sprawia, że włosy stają się miękkie, dobrze odżywione i lśniące.

Składniki silnie nawilżające i odżywcze w nanocząsteczce:

• Alga Laminaria Digitata: minerały, lipidy, proteiny, polisacharydy.
  • Sorbitol
  • Gliceryna
  • Panthenol ( witamina B5),  witamina P, bioflavonoids complex, tocopherylacetate (witamina E), witamina F.

Opakowanie: 150 ml

Cena: 22 pln

Sposób drugi - odżywka Seboradin w ampułkach

Zadbaj o swoje włosy podczas intensywnego karnawału. Odżywka Seboradin w ampułkach pomoże Ci odzyskać dobrą kondycję Twoich włosów i sprawi, że będą zdrowe i lśniące długo po zakończeniu karnawałowych zabaw. Witaminowo-ziołowa kuracja w szybki sposób zregeneruje i przywróci blask Twoim włosom. Efekty 14-dniowej kuracji są widoczne już po pierwszym zastosowaniu. Odżywka w ampułkach wzmocni strukturę włosów i pobudzi ich wzrost. Olej rycynowy i żel aloesowy sprawi, że włosy nabiorą gładkości i zdrowego połysku. Ampułki najlepiej stosować na noc. Podczas snu skóra głowy intensywnie się regeneruje oraz w pełni wykorzystuje zawarte w ampułkach składniki aktywne.

Składniki poprawiające kondycję włosów:

• witaminy z grupy B (PP, B6)‏ - działają odżywczo, łagodzą stany zapalne skóry, zapobiegają nadmiernemu wypadaniu włosów.
  • olejek rycynowy - włosy staną się miękkie, dobrze odżywione i lśniące.
  • aloes - skutecznie nawilży skórę i zregeneruje włosy.

Opakowanie: 14 ampułek po 5,5 ml

Cena detaliczna: ok. 30 zł

Produkty firmy Inter-Fragrances szybko i skutecznie sprawią, że Twoje włosy odzyskają blask, a Ty będziesz mogła poczuć się pięknie i wyjątkowo.

Kontakt prasowy:

Magdalena Knefel, Pegasus Public Relations, ul. Zgrupowania „Żmija” 12, 01-875 Warszawa, tel. (22) 877 22 18, e-mail m.knefel@pegasus.pl

Pegasus PR