Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

PIELĘGNACJA I RELAKS w IQ MEDISPA

Każdy zasługuje na odrobinę relaksu. Trudno jednak znaleźć czas, aby nawet we własnym domu obok innych mieszkańców, czy sąsiadów nie myśleć o pracy, szkole o tym co nas stresuje.
Wbrew pozorom prawdziwe odpoczywanie nie jest takie proste. Sposobem na „oderwanie się” od rzeczywistości jest wizyta w salonie kosmetycznym. IQ MediSpa oferuje wiele zabiegów pielęgnacyjnych. Jednym z nich jest zabieg relaksująco – energetyzujący ENZIMATIC SEA MUD TREATMENT na bazie kosmetyków Dermalogica. Jak mówi stare przysłowie: ciało jest świątynią duszy, dlatego jego relaks to bardzo ważny element dobrego samopoczucia.

Zabieg termalny ENZIMATIC SEA MUD TREATMENT, wykorzystuje bogactwo wyselekcjonowanych składników pochodzenia morskiego. Przeznaczony jest dla osób przemęczonych, zestresowanych, zabieganych i pozbawionych energii. Zabieg rozpoczyna się od  złuszczania naskórka poprzez wykonanie peelingu ziarnistego. Następnie kosmetyczka nakłada maskę z  enzymami z papai, które rozpuszczają zrogowaciały naskórek. Powierzchnia skóry staje się odnowiona oraz przygotowana do przyjęcia odżywczych minerałów. Kolejnym etapem jest owinięcie ciała okładem na bazie enzymatycznego błota morskiego i glinek. Po takiej kuracji skóra staje się wolna od zanieczyszczeń, gładka i sprężysta. Zabieg jest odpowiedni dla wszystkich rodzajów skóry. Gwarantuje głęboką detoksykację, wygładzenie oraz odżywienie skóry. Jego zakończenie stanowi półgodzinny relaksujący masaż.

Cena zabiegu: 290 zł

Filozofią IQ MediSpa jest wyjątkowy profesjonalizm i skupienie na potrzebach każdego, nawet najbardziej wymagającego klienta. Głównym celem jest zapewnienie relaksu i obsługa najwyższej jakości.

IQ MediSpa

ul. Nowogrodzka 21, 02-884 Warszawa