Moda » Odzież

Polska marka kochana przez kobiety

Monnari jest firmą która powstała na naszym rynku prawie dwadzieścia lat temu Od początku działania preferowała doskonałej jakości kreacji i akcesoriów modowych.

Osiągnięcia , które są ich udziałem są ponadprzeciętne Firma stale wiodła prym na polskim rynku i sięgała po kolejne rekordy. Do najbarwniejszych zdobyczy z wszelką pewnością zaliczyć należy start na GPW, który wydarzył się w 2006 roku. Dodatkowo tym samym roku marka Monnari zaaranżowała pokaz wyątkowy pokaz gościem wieczoru była doskonalne rozpoznawalna modelek na świecie , czyli Claudia Schiffer. Przez te wyjatkowe dziesięć lat zaistnienia marki mogła się ona poszczycić ponad 150 sklepami w naszym kraju. Współdziała z nimi poniekąd każda hurtownia torebek, a dodatkowo lubiane e-sklepy modowe.

Gigantyczną popularnością pośród fanek cieszą się torebki. Monnari każdego roku wypuszcza na rynek dwie kolekcje tych dodatków, jest to kolekcja jesienno-zimowa i kolekcja wiosenno-letnia. Charakteryzuje je urok przepięknym, niepowtarzalnym charakterem. Dobrze korespondują ze stylizacjami biznesowymi, tymi od poniedziałku do piatku, na co dzień, a także wieczorowymi i sportowymi. Firma Monnari zawsze stara się podołać wielkim wymaganiom klientek, które cały czas się zmieniają.

Także odzież marki, oraz dodatki takie jak torebki Monnari zajmują wiele miejsca w szafach Polek w tym dodatkowo sław i celebrytek. Pomysły projektanów firmy odnośnie kobiecości, lekkości i doskonałego smaku odpowiadają Polkom

Dabali777