Firma » Reklama

PRIME IMAGE PR dla Instytutu Łakoci

PRIME IMAGE agencja PR i komunikacji marketingowej podpisała umowę o współpracy z Instytutem Łakoci (www.instytut-lakoci.pl), nowoczesną poradnią dietetyczną.

Agencja PRIME IMAGE odpowiedzialna będzie za realizację i rozwój działań PR Instytutu Łakoci. Działania PR będą się koncentrowały na kampanii internetowej, skierowanej przede wszystkim do portali kobiecych, zdrowotnych oraz branżowych. Ze strony agencji PRIME IMAGE, za działania PR dla Instytutu Łakoci odpowiedzialna będzie Renata Wrona Dyrektor Zarządzający agencji.

O Instytucie Łakoci:
Instytut Łakoci to nowatorska forma doradztwa dietetycznego. Każdy pacjent może liczyć na stworzenie indywidualnej diety, wypracowanej na bazie nowoczesnych systemów oraz opartej wyłącznie o naturalne składniki. Odchudzanie w Instytucie Łakoci to bezstresowa przygoda. Dyrektor Instytutu – Katarzyna Bychowska do każdego klienta podchodzi w indywidualny sposób. Proponuje sprawdzoną, skuteczną dietę oraz kompleksową usługę zmiany wizerunku przy wsparciu profesjonalnego stylisty. Klienci Instytutu mogą korzystać z porad psychologa jak również ze specjalnie przygotowanych zestawów ćwiczeń. Wszystko po to aby klienci osiągnęli pełen sukces w drodze do pięknego wyglądu i zdrowego stylu życia.

O agencji PRIME IMAGE:
Agencja PRIME IMAGE (www.primeimage.pl) działa na rynku usług PR od 2008 roku. PRIME IMAGE jest agencją PR i komunikacji marketingowej świadczącą pełen zakres usług w ramach kreowania wizerunku firm, instytucji i osób. Agencja specjalizuje się w działaniach PR, planowaniu i realizacji kampanii reklamowych oraz szkoleniach. Celem PRIME IMAGE jest kreowanie pozytywnego i wiarygodnego wizerunku swoich Klientów.

PRIME IMAGE