Gospodarka » Bezpieczeństwo

Pro Safe System od Sanplast SA

SANPLAST SA od początku swojego istnienia stawiał na rozwiązania konstrukcyjne produktów zapewniające bezpieczeństwo. Wszelkie pozostałe cechy produktów schodzą na drugi plan wobec tak istotnego aspektu. Dlatego też warto poznać Pro Safe System - powłokę antypoślizgową z najwyższą klasą antypoślizgo

SANPLAST SA nie bez powodu kojarzy się dziś przede wszystkim z bezpieczeństwem, ponieważ to właśnie ono zawsze było i jest nadal hasłem przewodnim jej działalności. Dzięki takiemu podejściu powstała marka, która nie tylko spełnia najbardziej wyśrubowane wymogi bezpieczeństwa, co potwierdzają liczne certyfikaty, ale też dzięki uporządkowanej hierarchii biznesowych wartości wyznacza trendy we wzornictwie i stale dostarcza coraz to bardziej innowacyjnych rozwiązań. Świetnym tego potwierdzeniem jest powłoka antypoślizgowa Pro Safe System. Ta innowacyjna powłoka jest trwale aplikowana punktowo na powierzchnię akrylu czy też odlewu mineralnego. Zapewnia ona niezawodność oraz bezpieczeństwo użytkowania, zachowując przy tym interesujące cechy wizualne. Transparenty wzór o delikatnej strukturze tworzy nowy efekt w każdej łazience. Powłoka antypoślizgowa ma jeszcze jedną niekwestionowaną zaletę - stricte użytkową. Dzięki temu, że ona jest płaska, łatwo utrzymać brodzik w czystości.

Obecnie łatwo o sytuację, w której wymogi bezpieczeństwa ustąpią miejsca atrakcyjnemu wzornictwu lub na pierwszy plan wysunie się czysto użytkowa funkcjonalność produktów. Od wielu lat SANPLAST SA dba o to, aby produkty były przede wszystkim bezpieczne i najwyższej jakości. Naszym głównym celem jest dostarczanie rozwiązań, dzięki którym kąpiel staje się jeszcze bardziej przyjemna i bezpieczna dla użytkownika. Stąd też w naszej ofercie znalazł się Pro Safe System.”- podkreśla Robert Rachowski Product Manager SANPLAST SA. – „Powłoka dostępna jest jako opcja w brodzikach akrylowych serii Prestige i Space Line oraz wykonanych z odlewu mineralnego serii Space Mineral. Dzięki takiej ofercie klient ma większy wybór i zawsze może dopasować najlepsze rozwiązanie do jego potrzeb.” – dodaje Robert Rachowski.

Arni