Moda » Obuwie

Przez sznurówkę do… serca!

„Dajcie kobiecie odpowiednie buty, a podbije świat” - powiedziała kiedyś Marilyn Monroe. Jednak w XXI w. same buty mogą już nie wystarczyć. Co robić? Sięgnąć po designerskie sznurówki BESTDAYS.

Dzięki nim spersonalizujemy nasze obuwie, które będzie przyciągać wzrok i stanowić wizytówkę... osobowości swojego właściciela!

Dodatki to nie tylko przysłowiowa „kropka nad i" w naszym stroju. Często to właśnie one decydują o charakterze całej stylizacji, a w wielu sytuacjach pozwalają właścicielowi wyrazić samego siebie. Im bardziej niepowtarzalne - tym lepsze! W obecnej dobie personalizacji miłośnicy mody poszukują wyjątkowych rozwiązań - takich jakie proponują nam sznurówki BESTDAYS.

1Krzykliwe neony? Nie ma problemu. A może styl militarny i wzór moro? Wolisz buty „na bogato" - odcienie złota i srebra sprawdzą się tu doskonale.  W ofercie BESTDAYS znajdziemy rozwiązania nawet dla najbardziej wybrednych gustów. Setki wzorów pozwalają dobrać propozycję idealną do naszej ulubionej pary butów. Swoją ofertę BESTDAYS dzieli na kilka sekcji: sneakery, trampki i tenisówki, różnicując długość sznurowadeł i proponując dodatkowo ciekawe wiązania. Z kolei linia sznurówek woskowanych pozwoli ożywić oksfordki i nadać im „pazura". Dzięki temu stylizacje do biura także mogą być wyjątkowe.

Duży nacisk firma kładzie również na ofertę dla dzieci. Kolorowe i wesołe sznurówki mogą stanowić pierwszą przygodę malucha z wiązaniem butów. Uczenie się tej trudnej umiejętności dzięki sznurówkom BESTDAYS stało się obecnie przyjemnością i zabawą - ze względu na całą serię dedykowaną specjalnie dzieciom. W kolekcji tej znajdują się zarówno sznurówki z wesołymi stworkami, serduszkami, jak i motywami dla chłopców.

www.bestdays.pl

bb_pr