Firma » Reklama

Psychologia internetu – sztuka neuromarketingu i optymalizacji stron www

Neuromarketing jest obecnie jednym z najskuteczniejszych narzędzi optymalizacji działań marketingowych. Technikę tę można śmiało określić jako rewolucyjną w obszarze marketingu.

Psychologia internetu – sztuka neuromarketingu i optymalizacji stron www

Neuromarketing jest obecnie jednym z najskuteczniejszych narzędzi optymalizacji działań marketingowych. Poprzez rejestrację aktywności mózgu i układu nerwowego, można rozszyfrować to, co rzeczywiście podoba się odbiorcom reklam. Technikę tę można śmiało określić jako rewolucyjną w obszarze marketingu.

Zapraszamy na szkolenie „Psychologia internetu – sztuka neuromarketingu i optymalizacji stron www”, które pozwoli Państwu poznać niezawodne tricki psychologiczne, które mają realny wpływ na wzrost sprzedaży. Nasz Ekspert wyposaży Uczestników w kompleksową wiedzę z zakresu neuromarketingu. Podczas spotkania będą Państwo mogli poszerzyć swoją wiedzę m.in. z zakresu tworzenia stron www oraz kreowania informacji w internecie.

Zwiększ swoje kompetencje i zostań specjalistą w zakresie psychologii internetu.

Szkolenie odbędzie się 12 września 2016 roku w Centrum Konferencyjnym GOLDEN FLOOR w Warszawie.

Szczegółowy program >>

Główne zagadnienia:

• Psychologiczne aspekty, które mają wpływ na zachowania nabywców w internecie

• Projektowanie stron www

• Wzrost sprzedaży poprzez zastosowanie tricków psychologicznych

• Formowanie informacji w internecie

• Marketing sensoryczny

• Najskuteczniejsze techniki manipulacji

Trener:

Artur Maciorowski – autor książki „E-marketing w praktyce. Strategie skutecznej promocji online”, ekspert w dziedzinie e-marketingu. Niezależny konsultant, publicysta i prelegent specjalizujący się w e-marketingu oraz e-biznesie, redaktor prowadzący magazynu „Online Marketing Polska”.

Kontakt:

Katarzyna Kasjaniuk