Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Rób zakupy z rabatami i wygrywaj! Centrum Handlowe Osowa zrobi za Ciebie wiosenne porządki!

W dniach 6-12 marca Centrum Handlowe Osowa zaprasza wszystkich klientów do udziału w akcji rabatowej. Sklepy obecne w CH Osowa przygotowały specjalne oferty zniżkowe sięgające nawet 60%.

Akcji rabatowej towarzyszy konkurs „Odpocznij, porządki zostaw nam”, w którym do wygrania są usługi profesjonalnego sprzątania!

Konkurs „Odpocznij, porządki zostaw nam” ma na celu nagrodzenie klientów regularnie robiących zakupy w CH Osowa. Aby wziąć udział w zabawie, wystarczy zrobić zakupy za minimum 100 złotych (na maksymalnie 2 paragonach) i zarejestrować swój paragon u hostessy. Każdy zgłoszony paragon jest przeliczany na punkty według zasady 1 zł = 1 punkt. Następnie wystarczy wypełnić kupon konkursowy i dokończyć zdanie „Mój pomysł na wiosenny relaks …” oraz wskazać najmniej lubianą czynność domową. 50 osób, które udzieli najciekawszej odpowiedzi otrzyma w prezencie usługę w postaci mycia okien i/lub sprzątania, prania dywanów i/lub tapicerki lub prania i prasowania odzieży. Osoba, która zbierze najwięcej punktów w czasie trwania konkursu wygra nagrodę główną – urządzenie sprzątające „iRobot”.

Wiosennemu konkursowi „Odpocznij, porządki zostaw nam” towarzyszy akcja rabatowa, podczas której na klientów CH Osowa czeka 30 kuponów zniżkowych z rabatami sięgającymi nawet 60%. Specjalne promocje przygotowały m.in. salony Aryton (dodatkowe -20% od kolekcji outletowej), Jacqueline Riu (-20% na nową kolekcję), Monnari (-15% na nową kolekcję), Kemer (-20% na wszystkie torebki), Wojas (-15% na cały asortyment nieprzeceniony) czy Yves Rocher (-40% na kosmetyk). Kupony są dostępne zarówno w wersji drukowanej, w postaci dedykowanego katalogu, jak również w wersji elektronicznej w aplikacji mobilnej QPONY. Aby skorzystać z ofert rabatowych należy okazać kupon w sklepie czy punkcie usługowym. Elektroniczne kupony dostępne w aplikacji QPONY wystarczy okazać na swoim urządzeniu mobilnym .

„Nadchodzi wiosna, czas na wiosenne porządki! Wyręczymy Was w tej czynności w podziękowaniu za zakupy dokonywane w CH Osowa. Zapraszam do udziału w akcji rabatowej QPONY połączonej z konkursem ‘Odpocznij, porządki zostaw nam’. Przez cały tydzień zachęcam do dokonywania zakupów oraz rejestrowania paragonów w konkursie. Do wygrania mamy usługi profesjonalnego sprzątania  takie jak pranie dywanów czy mycie okien” mówi Aleksandra Słowińska, dyrektor Centrum Handlowego Osowa.

Regulamin konkursu „Odpocznij, porządki zostaw nam” jest dostępny u Organizatora i na Stoisku Konkursowym.

Informacje o firmie:

Centrum Handlowe Osowa to jedno z pierwszych centrów handlowych w Trójmieście. Zlokalizowane jest przy Obwodnicy Trójmiasta, przy trasie będącej przedłużeniem autostrady A1 i prowadzącej na Hel (droga krajowa S6), co świadczy o dobrym skomunikowaniu obiektu oraz łatwym i szybkim do niego dostępie. Oferta handlowa obejmuje hipermarket, liczne butiki i punkty usługowe, bezpłatny plac zabaw dla dzieci oraz specjalną monitorowaną strefę dla rowerów, zlokalizowaną na parkingu przy strefie restauracyjnej. CH Osowa to miejsce przyjazne rodzinom oraz osobom niepełnosprawnym. Nowoczesna strefa restauracyjna z darmowym dostępem do bezprzewodowego internetu idealnie nadaje się na spotkania biznesowe oraz dla osób będących w podróży. Więcej informacji o centrum na stronie www.chosowa.pl

Zarządcą CH Osowa jest APSYS. APSYS jest jednym z wiodących operatorów branży centrów handlowych w Polsce i we Francji. Firma powstała w 1996 roku i działa jako inwestor, deweloper, agent ds. najmu, menadżer projektu oraz zarządca nieruchomości.

Tworzy innowacyjne, „szyte na miarę” projekty uwzględniające specyfikę danego miejsca, kontekst społeczny oraz środowisko naturalne. Do największych inwestycji firmy należą Manufaktura w Łodzi oraz Posnania w Poznaniu, otwarta w październiku 2016 jako największe centrum zakupów, rozrywki i rekreacji w Wielkopolsce (100 000 m2 GLA).

APSYS Polska zarządza obecnie 950 000 mkw GLA w 23 centrach handlowych zlokalizowanych w 16 największych miastach w Polsce. Firma i jej projekty były wielokrotnie  nagradzane przez PRCH, ICSC oraz EuropaProperty w dziedzinach rozwoju, zarządzania oraz marketingu. Więcej informacji: www.apsysgroup.com

Właścicielami Centrum Handlowego Osowa są firmy: Pradera Gdańsk Osowa Sp. z o.o., należąca do funduszu PCEF zarządzanego przez Praderę (www.pradera.com) oraz OIK Gdańsk Retail Project Sp. z o.o. należąca do funduszu HANSAINVEST (www.hansainvest.com).

Orchidea