Rozrywka i wypoczynek » Sport

Rusza strona internetowa klubu fitness SOHO Body Spirit w Brwinowie!

22 grudnia nastąpi otwarcie klubu SOHO Body Spirit, pierwszego w Polsce klubu klasy Premium marki Twój Fitness. Wszyscy zainteresowani ofertą SOHO Body Spirit mogą zapoznać się z jej szczegółami na oficjalnej stronie klubu www.sohobodyspirit.com.

Kompleksowa oferta klubu. 30 listopada rusza oficjalna strona internetowa klubu SOHO Body Spirit. Przyszli klubowicze, już od piątku, będą mogli zapoznać się online z pełną ofertą klubu w Brwinowie. Na stronie, której design utrzymano w surowej stylizacji, znajdą się przede wszystkim informacje dotyczące bogatej oferty zajęć fitness oraz treningów personalnych. Opis poszczególnych zajęć pomoże Klientom dobrać odpowiedni trening, dopasowany do ich indywidualnych potrzeb oraz poziomu kondycji fizycznej. Dostępny na stronie głównej grafik, na bieżąco aktualizowany, pozwoli szybko sprawdzić, jakie zajęcia odbywają się danego dnia w klubie, a także dowiedzieć się o ewentualnych zmianach lub zastępstwach. W zakładce „fit life” pojawią się porady treningowe i dietetyczne dla osób pragnących pogłębiać swoją wiedzę na temat zdrowego stylu życia. Na stronie głównej będzie również dostępna oferta SOHO-Baru, w którym miłośnicy zbilansowanego żywienia będą mogli smacznie i zdrowo uzupełnić energię po treningu. Pełne witamin i makroelementów soki oraz koktajle o składzie dopasowanym do indywidualnych potrzeb treningowych Klientów, to tylko część SOHO-menu. W barze będą również dostępne suplementy firmy Weider. Wyjątkowym elementem oferty klubu SOHO Body Spirit jest SOHO Exclusive. W tej zakładce znajdą się informacje o luksusowych produktach najwyższej jakości, m.in. perfumach japońskiej marki Miya Shinma, dostępnych tylko w sieci klubów SOHO.

Dostępność i wygoda

Nowa strona SOHO Body Spirit to przede wszystkim element budowania spójnego wizerunku klubu – mówi Artur Ligęska, właściciel firmy Twój Fitness Sp. z o.o., inwestor klubu. – To także podstawowe narzędzie komunikacyjne z naszymi klientami. Strona będzie miała charakter nie tylko informacyjny, ale będzie również miejscem, gdzie użytkownicy znajdą aktualności i ciekawostki z życia klubu – dodaje.Uzupełnieniem komunikacji z klubowiczami jest profil SOHO Body Spirit na portalu społecznościowym Facebook dostępna pod adresem:  www.facebook.com/SOHOBodySpirit

Dla osób, które osobiście chciałby się zapoznać z ofertą klubu, od 30 listopada aż do otwarcia klubu uruchomione zostanie przedsprzedażowe stoisko informacyjne w Galerii Brwinów. Otwarcie SOHO Body Spirit w Brwinowie zaplanowano na okres przed samymi Świętami Bożego Narodzenia, 22 grudnia tego roku.

www.sohobodyspirit.com

Dossier
Twój Fitness sp. z o.o. od lat wspiera inwestorów w kraju i zagranicą tworząc  w pełni profesjonalne centra fitness. Firma powstała dzięki zaangażowaniu specjalistów z branży z wieloletnim doświadczeniem. Twój Fitness od lat szkoli kadry najlepszych instruktorów i trenerów, przygotowuje ich do profesjonalnej obsługi nawet najbardziej wymagających Klientów. Kształci również kadry managerskie do efektywnego zarządzania klubami fitness i ciągłego podnoszenia poziomu obsługi Klientów. Obecnie buduje własną sieć klubów fitness. Tworzymy markę, której wyróżnikiem jest najwyższa jakość usług, najlepszy dostępny na rynku sprzęt treningowy oraz wykwalifikowany zespół profesjonalistów  świadczących kompleksowe usługi związane z aktywnością sportową.
Misją Twój Fitness sp. z o.o. jest m.in.:
•    Zdrowe polskie społeczeństwo, pełne energii i uśmiechu
•    Motywowanie ludzi do aktywności fizycznej
•    Edukacja w zakresie zdrowego trybu życia
•    Budowa profesjonalnych klubów fitness na terenie całego kraju
•    Zdrowe polskie społeczeństwo, pełne energii i uśmiechu
•    Budowa profesjonalnych klubów fitness na terenie całego kraju
•    Dbałość o czyste środowisko naturalne
Twój Fitness sp. z o.o.  odpowiada za realizację takich miejsc jak: Fitness Club Sporting Leszno, City Fitness Rzeszów (dziś Calypso Rzeszów Hetmańska), Classic Fitness Wrocław i Gravitan Health & Sport Club Janki. W trakcie realizacji jest także Pop Gym Sport&Health Club w Radomiu, klubu fitness w Stalowej Woli oraz SOHO Body Spirit w Brwinowie i w Dębicy.

Kontakt prasowy:
Kontakt prasowy: Beata Grzybek-Zielińska, Anna Głos, MORE PR, ul. Poborzańska 8 lok.14, 03-368 Warszawa,
tel. (22) 401 73 73, e-mail: beatagrzybek@more-pr.com , annaglos@more-pr.com

www.twojfitness.com