Gospodarka » Żywność

Ryż Parboiled marki Britta – ryż dla wymagających

Ryż Parboiled marki Britta – ryż dla wymagających
Zobacz więcej zdjęć »
Ryż parboiled to specjalna odmiana ryżu, poddawanego obróbce termicznej, która charakteryzuje się wysokimi wartościami odżywczymi. Delikatnie złociste ziarna Ryżu Parboiled marki Britta będą uniwersalnym uzupełnieniem codziennego posiłku oraz wspaniałą ozdobą wykwintnych potraw.

 

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Ryż Parboiled marki Britta to wysokiej klasy ryż preparowany termicznie. Dzięki specjalnemu procesowi obróbki na parze, ziarna nie tracą witamin i składników mineralnych. Ryż Parboiled Britta charakteryzuje się lekko złotawą barwą i intensywnym aromatem. Jest łatwy w przygotowaniu, a jego przyrządzenie zajmuje jedynie 16 minut.

Zaletą Ryżu Parboiled marki Britta jest jego sypkość i puszystość. Po ugotowaniu ryż nie skleja się i nabiera twardości. Ryż Parboiled Britta jest produktem o wszechstronnym zastosowaniu. Doskonale sprawdza się jako zamiennik makaronów, kasz i ziemniaków.

Ryż Parboiled marki Britta można wykorzystać w przygotowaniu zarówno prostych, jak i wyszukanych dań. Jest idealnym dodatkiem do wszelkiego rodzaju pieczeni, smażonych i gotowanych ryb, a także rozmaitych warzywnych potraw. Będzie również odżywczym uzupełnieniem sałatek i deserów owocowych.

 

 

 

Producent: Sawex Foods Sp. z o.o.

Produkt: Ryż Parboiled Britta

Gramatura: 4 x 100g

Cena: ok. 5 zł



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Sawex Foods
http://www.foods.sawexpl.com/

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »