Dom » Budownictwo

SANPLAST SA - Brylant Polskiej Gospodarki 2016

SANPLAST SA znalazł się w elitarnym gronie 5222 firm; które mogą posługiwać się tytułem Brylant Polskiej Gospodarki 2016.

Oznacza to, że jego wartość rynkowa w marcu 2016 roku była większa niż 100 mln zł.

Perły Polskiej Gospodarki 2016 to najnowszy ranking Instytutu Europejskiego Biznesu. Na podstawie wnikliwej analizy danych, stworzył on ranking najcenniejszych firm w Polsce – Brylanty Polskiej Gospodarki 2016. Wśród nich znalazł się rodzimy producent firma SANPLAST SA.

Od ponad 30 lat SANPLAST SA dostarcza Klientom produkty wyposażenia łazienki, które wpisują się w światowe trendy zarówno pod względem technologii jak i wzornictwa. Z biegiem lat sukcesy biznesowe SANPLAST SA jak również postawa odpowiedzialności wobec środowiska i społeczeństwa coraz częściej zostają zauważane i doceniane. Z pewnością gest uhonorowania firmy tytułem Brylant Polskiej Gospodarki 2016. jest kolejnym potwierdzeniem słuszności obranego biznesowego kursu.

"Działalność SANPLAST SA od samego początku związana jest z Polską. Tu zaczynaliśmy, prowadzimy swoją aktywność biznesową i tu się rozwijamy. Cieszymy się, że zostaliśmy docenieni przez Instytut Europejskiego Biznesu, a co za tym idzie przez instytucje finansowe. Czyni to nas zaufanym partnerem biznesowym i bardzo motywuje do dalszej do pracy. Cieszymy się, że jesteśmy zauważani na każdym polu swojej działalności. Dziękujemy!” – dodaje Małgorzata Hulisz – kierownik działu marketingu firmy SANPLAST SA.

Arni