Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Smerfy: poszukiwacze przygód Wielka smerfastyczna zabawa w Centrum Handlowym Czyżyny!

W dniach 20-21 maja w godzinach od 11:00 do 18:00 Centrum Handlowe Czyżyny zaprasza wszystkie dzieci do fantastycznej zabawy w Wiosce Smerfów!

W czasie wydarzenia najmłodsi będą mieli okazję spotkać ulubionych bohaterów, wziąć udział w licznych konkursach z atrakcyjnymi filmowymi nagrodami oraz przeżyć smerfastyczną przygodę!

Na dwa dni Centrum Handlowe Czyżyny zmieni się w wyjątkową wioskę z domkami Smerfetki, Osiłka, Papy Smerfa, Ważniaka oraz Smerfną Kuchnią Łasucha. W tej specjalnej strefie dzieci będą mogły zdobywać sprawności Super-Smerfa, korzystać z atrakcji multimedialnych oraz próbować Smerfnych Smakołyków!

W czasie imprezy odbędzie się także wyjątkowe, interaktywne przedstawienie z udziałem Smerfów. Na wielkiej scenie profesjonalni aktorzy przedstawią „SMERFY: Przygoda w zaczarowanym lesie” - historię inspirowaną perypetiami Smerfetki, Papy Smerfa, Osiłka, Ważniaka, Ciamajdy oraz Gargamela i jego wiernego przyjaciela Klakiera.

Na najmłodszych czeka też bajkowe mini-kino, w którym dzieci obejrzą wesołe przygody swoich ukochanych bohaterów oraz specjalna smerfastyczna strefa, w której makijażyści przemienią dzieci w Smerfowych Bohaterów.
W czasie wydarzenia dzieci będą także miały wyjątkową okazję do zrobienia sobie pamiątkowego zdjęcia z ulubionym bohaterem - Papą Smerfem, Łasuchem, Smerfetką, Osiłkiem oraz Ważniakiem.

Informacje o Centrum Handlowym Czyżyny:
Centrum Handlowe Czyżyny to jedno z pierwszych centrów handlowych w Krakowie, zlokalizowane w dzielnicy Nowa Huta. Posiadając bogatą ofertę gastronomiczną, Centrum Czyżyny jest idealnym miejscem na spotkanie towarzyskie i kompaktowe zakupy. Ofertę Centrum uzupełnia bowiem obecność hipermarketów Carrefour oraz Leroy Merlin, a także galeria z ponad 90 sklepami i punktami usługowymi. Centrum Handlowe Czyżyny wyróżnia sąsiedztwo dworca PKS oraz łatwy dostęp do Centrum komunikacją miejską.

Właścicielem Centrum Handlowego Czyżyny jest Flamingo 4 sp. z o.o. Bainbridge Poland Kraków sp.k. Zarządcą obiektu jest firma Apsys Polska S.A.

www.centrum-czyzyny.pl

katarzynat2