Moda » Odzież

Surge Polonia nowym najemcą Wola Parku

1 kwietnia w Wola Parku otworzył się sklep marki patriotycznej – Surge Polonia. Salon w Wola Parku zajął powierzchnię 80 mkw.

Surge Polonia to marka odzieżowa łącząca tematykę patriotyczną z najnowszymi trendami designu. Do tworzenia kolekcji firma angażuje polskich projektantów młodego pokolenia, którzy pomysły czerpią z komiksu, graffiti, sztuki tatuażu i pop-artu. Dzięki nim oraz dbałości o najwyższą jakość powstają rzeczy niebanalne i zaspokajające nawet najtrudniejsze wymagania Klientów. Odzież i akcesoria marki podzielone zostały na linie: Armia, Classic, Sport i Szyk, dzięki czemu każdy znajdzie w kolekcjach coś dla siebie.

- Cieszymy się, że Surge Polonia dołączyło do grona naszych najemców. Teraz nasi Klienci będą mogli poznać projekty wyjątkowej marki inspirowanej polską historią i symboliką narodową – mówi Dagmara Pozowska, dyrektor centrum handlowego Wola Park.

Firma Surge Polonia została założona w 2011 roku we Wrocławiu. Odzież w całości produkuje w Polsce. W Wola Parku sklep zajął powierzchnię 80 mkw. i znajduje się na poziomie I naprzeciwko salonu RTV EURO AGD.

beyondpr