Rozrywka i wypoczynek » Hobby

Szkółka Spinningowa – nowy projekt portalu wędkarskiego Angloo.com

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom młodych wędkarzy portal wędkarski Angloo.com rozpoczął projekt pt. „Szkółka spinningowa”.

Szkółka podzielona będzie na kilka edycji, w których to będą omawiane zagadnienia i techniki łowienia ryb na spinning. Każda edycja będzie zawierać kilka wpisów od tych najbardziej podstawowych do bardziej szczegółowych. Każda edycja Szkółki spinningowej będzie kończyć się konkursem, w którym do wygrania będą ciekawe akcesoria spinningowe.

Link do projektu - http://angloo.com/szkolka-spinningowa/

Autorem wpisów w I edycji jest Piotr Cezary Tokarz miłośnik łowienia sandaczy i boleni. Patronem I edycji została firma Relax Lures – producent znanych przynęt spinningowych.

Lista zagadnień I Edycji

1. Jaka wędka dla początkującego spinningisty?
  2. Jaki kołowrotek do spinningu wybrać?
  3. Żyłka czy plecionka na spinning?
  4. Przegląd przynęt spinningowych
  5. Taktyka łowienia na spinning
  6. Łowienie ryb na spinning w zbiornikach zaporowych
  7. Łowienie ryb na spinning w rzece

KamilKarpiński

Zamów opracowanie informacji prasowej

Publikuj artykuły i zarabiaj z CentrumPR.

Dziennikarstwo obywatelskie

Piszesz artykuły? CentrumPR to serwis stworzony również dla dziennikarzy obywatelskich. Błyskawiczna publikacja, wysokie miejsca w Google to zalety których może nam pozazdrościć konkurencja.
Dziennikarstwo obywatelskie
porównanie serwisów