Technologie » Komputery

Transition Technologies wyróżnione przez Oracle

Podczas Partnerskiego Forum Ekonomicznego 2017, które odbyło się w dniach 8-10 marca w Zakopanem, Transition Technologies otrzymało tytuł „Najlepszy Partner” firmy Oracle. Firmę wyróżniono m.in. za wspólne sukcesy w sektorze energetycznym i publicznym.

Otrzymany tytuł jest ukoronowaniem wieloletniego partnerstwa obu firm i oznacza, że spośród wszystkich firm to właśnie Transition Technologies w obszarze „Technologia” wykazała się najwyższymi standardami współpracy i zaangażowaniem we wdrażaniu najnowszych technologii opartych na rozwiązaniach Oracle. Warto dodać, że od kliku lat Transition Technologies posiada status Oracle Platinum Level.

- Cieszymy się, że zostaliśmy doceniani przez firmę Oracle. Dotychczasowe sukcesy wdrożeniowe w sektorze energetycznym i publicznym, które razem osiągnęliśmy motywują nas do dalszej pracy i ciągłego rozwoju – mówi Marek Mościcki, dyrektor Działu Sprzedaży w Transition Technologies S.A.

W tegorocznej edycji Partnerskiego Forum Ekonomicznego 2017, w kategorii „Technologia” oprócz Transition Technologies, nominowane były jeszcze trzy inne podmioty. Wyróżnienie zostało przyznane podczas Partnerskiego Forum Ekonomicznego 2017 w Zakopanem, które było również dobrą okazją do spotkań i rozmów z innymi partnerami Oracle.

Mondaypr