Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Uroda dźwignią handlu?

Czasem odnosi się wrażenie, że ilustrując folder reklamowy z ofertą produktów naszej firmy wizerunkiem atrakcyjnej kobiety, mamy dużo większą szansę na lepszą sprzedaż. Czy to nowa recepta na sukces w biznesie?

Z billboardów reklamowych zerkają na nas coraz częściej Panie, które mają za zadanie zachęcić nas do kupna np. dachówek. W telewizyjnych reklamach natomiast atrakcyjne blondynki zachęcają nas do skorzystania z oferty kredytowej.

Niezaprzeczalnie – miła powierzchowność i atrakcyjność fizyczna kojarzą nam się z sukcesem. Piękne samochody wyglądają wspaniale w towarzystwie pięknych kobiet, atrakcyjna niewiasta na plakacie reklamującym usługi firmy z pewnością wzbudzi zainteresowanie nie jednego potencjalnego klienta.

Opierając się na takiej teorii, warto osobiście przekonać się czy kampania reklamowa z udziałem pięknych kobiet przekuje się na zwiększenie zysków naszej firmy i wzrost sprzedaży.  Wybierając się na branżowe targi, warto zainwestować w wynajem atrakcyjnych hostess, które z pewnością nie pozostaną niezauważone. Podobnie zresztą jak Twoje produkty. A o to przecież chodzi!

Obecnie na rynku znajduje się sporo firm, oferujących usługi hostess, modelek i fotomodelek. Warto wybrać taką, która opiera się na długoletnim doświadczeniu i potrafi stworzyć dla nas ofertę szytą na miarę naszych potrzeb, poznając najpierw nasze potrzeby i preferencje.

Jedną z nich jest firma Promogirls – agencja hostess i modelek. W zakresie działalności firmy (która działa w kilkunastu miastach w Polsce!) znajduje się wynajem m.in hostess na targi, imprezy plenerowe, koncerty, akcje promocyjne, modelek i fotomodelek do sesji zdjęciowych, a nawet hostess – tłumaczek. Firma, oprócz urody i wdzięku swoich modelek stawia także na ich umiejętności komunikacyjne, co jest ogromnym plusem. W końcu połączenie urody i inteligencji to mieszanka prawdziwie wybuchowa.

Jeśli wybierasz się na targi, przygotuj się na to, że tak atrakcyjna oprawa Twojego stoiska z pewnością sprawi, że żadna osoba nie przejdzie obok niego obojętnie. Takie rozwiązanie ma tym większe znaczenie, jeśli oferta Twojej firmy kierowana jest głównie do mężczyzn. W końcu nic nie uchodzi uwadze mężczyzn tak bardzo jak szybkie samochody i piękne kobiety.

W czasach kiedy atrakcyjność fizyczna tak dobrze się sprzedaje, warto podążać za tym trendem. Istnieje ogromna szansa, że taka inwestycja zwróci się z nawiązką.

PromoGirls