Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

W sobotę Kuroń gotuje w Bydgoszczy z… Piekusiem!

Piekarnia i cukiernia Piekuś przygotowała dla swoich Klientów nie lada niespodziankę. W sobotę (25.02.2017 r.) w nowym lokalu przy ul. Boya-Żeleńskiego 16 w Bydgoszczy w godz. 12–17 odbędzie się uczta dla oka i podniebienia – pokaz kulinarny w wykonaniu znanego i cenionego kucharza - Jakuba Kuronia.

Wszyscy ci, którzy zdecydują się spędzić sobotnie popołudnie wraz z Piekusiem, będą mieli niesamowitą okazję podpatrzeć w akcji Mistrza Kuchni - Jakuba Kuronia. Dodatkowo w nowopowstałym punkcie na Gości będzie czekać nie tylko szeroka oferta produktów piekarniczych i cukierniczych, ale również wyśmienita pizza prosto z pieca opalanego drewnem.

Zaproszony gość specjalnie dla Klientów Piekusia wykona na żywo aromatyczną zupę krem z pomidorów, a następnie przygotuje autorskie pizze oraz kanapkę, która na stałe wejdzie do menu lokalu. Oczywiście w trakcie eventu Jakub Kuroń zaprosi wszystkich do degustacji przygotowanych przez siebie smakołyków. Na pewno nie zabraknie okazji do porozmawiania z szefem kuchni oraz zrobienia sobie pamiątkowego zdjęcia.

Jednak to nie koniec atrakcji przygotowanych przez organizatorów. Wszyscy Klienci, którzy w tym dniu kupią produkty marki Piekuś za minimum 10 zł, otrzymają specjalny kupon rabatowy –20% na jednorazowy zakup dowolnych pizz w lokalu przy ul. Boya-Żeleńskiego 16. Kupon będzie można zrealizować do końca marca.

Bo Piekuś to rodzinne tradycje, sprawdzone receptury i niepowtarzalny smak!

Zapraszamy do śledzenia wydarzenia na profilu na Facebooku:

www.facebook.com/PiekarniaPiekus

Arni