Dom » Architektura

Wielki finał Loterii na 20 lecie ARCHON+

Kilka dni temu odbyło się uroczyste przekazanie OPLA ASTRY o wartości 60 000 zł. - głównej nagrody w Wielkiej Loterii na 20 lecie ARCHON+.

Biuro Projektów ARCHON+ już od 6 lat organizuje loterie promocyjne dla Klientów, którzy zakupili gotowy projekt z oferty ARCHON+. Nagrodami w loterii były nowoczesne i energooszczędne materiały do budowy i wyposażenia domu, ufundowane przez czołowych producentów z branży budowlanej. W ostatniej edycji loterii 27 laureatów otrzymało nagrody o łącznej wartości 180 000 zł.

W finałowym losowania, spośród wielu tysięcy uczestników, którzy nadesłali kupony loteryjne, srebrnego OPLA ASTRĘ o wartości 60 000 zł. wylosowała Pani Katarzyna z Torunia.

Nasza laureatka długo nie mogła uwierzyć, że szczęście uśmiechnęło się właśnie do niej. Dopiero podczas wizyty w naszej siedzibie, widok stojącego w hallu samochodu ostatecznie utwierdził Panią Katarzynę w przekonaniu, że wygrała główną nagrodę mówi Jerzy Kala – PR manager z Biura Projektów ARCHON+. Szczęśliwym projektem, który pozwolił zasiąść wygodnie za kierownicą srebrnego OPLA rodzinie Pani Katarzynie, był Dom w czarnuszce (G2), wybrany z oferty ponad 660 gotowych projektów domów.

Pani Katarzyna swój szczęśliwy projekt zakupiła w sierpniu 2010 r. Dom w czarnuszce (G2)  odpowiadał potrzebom wszystkich członków jej rodziny. Wkrótce po uzyskaniu pozwolenia na budowę rozpocznie się jego realizacja. Pani Katarzyna planuje budowę systemem gospodarczym, a większość prac instalacyjnych będzie wykonywał mąż. Dom powstanie w wersji energooszczędnej, z zastosowaniem systemu wentylacji mechanicznej i pompy ciepła. Razem z projektem Pani Katarzyna zakupiła poradnik Piękny Ogród, w którym zostały zamieszczone praktyczne informacje wraz z przykładowymi rozwiązaniami koncepcyjnymi przydomowego ogrodu. Wiele z proponowanych w poradniku rozwiązań, Pani Katarzyna będzie chciała wykorzystać do aranżacji swojej pięknie położonej 23 arowej działki.

źródło:  www.archon.pl  www.projektydomow, www.osiedladomow.pl

ARCHON+ Biuro Projektów