Moda » Odzież

WYPRZEDAŻ LETNIEJ KOLEKCJI MARLU!

Lato to idealna pora, aby upolować wymarzone ubrania w niższych cenach. Marka MARLU ma dobrą wiadomość dla wszystkich entuzjastek mody i soczystych kolorów. Zwiewne sukienki, cienkie płaszcze na chłodniejsze wieczory, cygaretki i kultowe garnitury. Wszystko to możesz kupić nawet z 40% zniżką!

Wyprzedaż obejmuje prawie cały asortyment z wiosenno - letniej kolekcji marki .

Zapraszamy do butiku MARLU, ul. Mokotowska 28 w Warszawie lub na stronę internetową: www.marlu.pl

O MARLU:

Dyrektor Kreatywną MARLU jest Agata Ula Rzepniewska. Od lat projektuje pod własnym nazwiskiem szyte na zamówienie ubrania i własne mini kolekcje. Jej największą inspiracją jest surowiec, ogromną wagę przywiązuje do jakości. Swoim niepowtarzalnym stylem zdobyła już liczne grono stałych klientek. Jej projekty cieszą się uznaniem silnych, zdecydowanych i pewnych siebie kobiet sukcesu. Nazwa MARLU nie jest przypadkowa – tworzą ją pierwsze litery imion jej założycielek. To rodzinna firma, czego znakiem jest charakterystyczne logo. Odnaleźć w nim można znak serca i nieskończoności, które połączone w całość tworzą pięć pętli. Każda z nich symbolizuje jedną z założycielek. Rodzina, miłość i nieustająca pasja to właśnie MARLU.

SandraOlechnowicz