Technologie » Komputery

Wyższy poziom mobilności – Webinarium Oracle 11 maja

Technologie mobilne szturmem zdobyły swoje miejsce w systemach biznesowych, radykalnie przekształcając sposób prowadzenia działalności większości firm na świecie. Niektóre z nich – jak np. Facebook, opierają swoją działalność głównie na interfejsie mobilnym.

Serdecznie zapraszamy na Webinarium 11 maja 2017 o godz. 10:00, podczas którego specjaliści firm Oracle i IDC będą omawiali zagadnienia wdrażania platform mobilnych i najlepsze strategie ich dołączania do systemów biznesowych. Omówimy także znaczenie nowych form kontaktu z klientami, jakie oferują ChatBOTY i zagadnienia związane z wykorzystaniem sztucznej inteligencji.

Wybrane tematy Webinarium

• Zastosowanie sztucznej inteligencji w systemach IT
  • Jak ChatBOTY mogą pomóc w ulepszeniu kontaktów z klientami
  • Samo-uczące się aplikacje biznesowe
  • Zwiększanie zaangażowania klientów dzięki nowym technologiom mobilnym
Dołącz do nas 11 maja 2017 o godz. 10:00, aby poznać możliwości ChatBOTów oraz sztucznej inteligencji – technologii, które wprowadzają ideę mobilności na wyższy poziom.

Webinarium będzie prowadzone w języku angielskim.
Więcej informacji na Blogu Oracle: oracle-pl.blogspot.com

Oracle