Rozrywka i wypoczynek » Prezenty

Zakupowa „13-tka” w Porcie Łódź

Zbliża się trzynasty dzień miesiąca, a wraz z nim specjalna akcja Portu Łódź – Dzień Wielkich Promocji. Tego dnia za zakupy w Centrum zapłacimy mniej, a na osoby należące do Klubu Rodzinnego czekać będzie dodatkowa nagroda – słuchawki PHILIPS Strada Citiscape.

W lutym „13-tka” przypada w szczególny dzień – tuż przed świętem zakochanych. Najemcy Portu Łódź zaproponowali na tę okazję odpowiednie rabaty. Promocje przygotowały m. in. sklepy oferujące biżuterię i modę damską m. in. Change Lingerie, Yes, Monnari oraz Top Secret. Na zakupy ze zniżkami zapraszają także New Yorker i Reserved.

Dodatkowe korzyści czekają na Klientów zarejestrowanych w Klubie Rodzinnym Portu Łódź. Za każde 100 zł wydane tego dnia w sklepie partnerskim programu, Klubowicze otrzymają w prezencie słuchawki marki PHILIPS Strada Citiscape. Aby odebrać nagrodę wystarczy udać się z paragonem do Punktu Info zlokalizowanego obok sklepu IKEA.

Szczegółowa lista sklepów biorących udział w akcji znajduje się na stronie www.portlodz.pl

beyondpr