Dom » Wnętrza

Meble tapicerowane dla każdego

Empire fabryka mebli od wielu lat specializuje się w produkcji mebli skórzanych, posiada ponad 50 różnych wzorów o unikalnych kształtach.

Fabryka Empire mieści sie w Rumi ( woj. Pomorskie ) istnieje na rynku od ponad 10 lat. oferuje głownie meble wykonczone skóra naturalną lub ekologiczna typu skaj, jak i istnieje możliwość wykonania w innych materiałach, jednak taki materiał trzeba dostarczyć.

Meble tapicerowane sprzedawane przez tą firme charakteryzują sie wysoką jakością, każdy element mebla jest starannie dobierany, tak aby produkt koncowy zadawalał każdego klienta, w ofercie znajduję sie szeroka gama mebli do wyboru od nowoczesnych po klasyczne, duża ilość kolorów dzieki czemu każdy znajdzie coś dla siebie, i bedzie cieszyć sie meblami przez wiele lat, na każdy produkt udzielana jest 2 letnia gwarancja, wienc można bezproblemu cieszyć sie i wypoczywać na zakupionych meblach.

Meble Tapicerowane Skórzane