Firma » Biznes

Nowe sklepy na pokładzie i na horyzoncie - Centrum Handlowe Port Łódź poszerza ofertę

Jesień obfituje w otwarcia nowych sklepów w Porcie Łódź. W ciągu ostatnich tygodni w centrum otwarto pięć nowych salonów, a kolejne zaproszą pierwszych klientów niebawem.

W pierwszych tygodniach listopada w Porcie Łódź otwarta została drogeria- apteka Super- Pharm, sklep CYRFA + oraz wspólny salon marek odzieżowych Tiffi i Próchnik. Kolejne otwarcia planowane są na początek grudnia.

20 listopada w Porcie Łódź otwarty został sklep niemieckiej marki Takko Fashion. W jego ofercie znajduje się bogaty wybór odzieży damskiej, męskiej i dziecięcej, a także akcesoria i dodatki. Salon o powierzchni 445 mkw. znajduje się w strefie Las. Tego samego dnia swoje podwoje otworzył także firmowy sklep marki BATA o powierzchni ponad 350 mkw. Klienci znajdą go w strefie Las, pomiędzy sklepem Michael Koszule i C&A.

Na najbliższe tygodnie planowane jest otwarcie sklepu odzieżowego marki Mango o powierzchni ponad 300m2 , który znajdzie się w strefie Ocean pomiędzy Quazi i ecco kids, a także salonu X-Kom. Coś dla siebie znajdą tam wszyscy zainteresowani zakupem komputerów, notebooków, oprogramowania i elektronicznych gadżetów. Na 100 mkw. powierzchni sklep oferować będzie sprzęt wiodących marek oraz akcesoria. Salon znajdzie się w strefie Las naprzeciwko RTV Euro AGD.

Do końca roku ofertę Portu Łódź wzbogacą także sklep firmowy LEVIS, kwiaciarnia Skrzydlewska oraz myjnia samochodowa. Więcej informacji na temat sklepów i marek dostępnych w centrum handlowym Port Łódź znajduje się na stronie internetowej www.portlodz.pl.

Katarzyna Rąkowska