Dom » Budownictwo

Profesjonalny dobór pompy ciepła STIEBEL ELTRON – Twój partner w branży grzewczej

STIEBEL ELTRON prowadzi program, dedykowany Instalatorom pomp ciepła i wentylacji z rekuperacją. Każdy chętny może dołączyć do Programu dla Instalatorów, tym samym stając przed szansą na poszerzenie eksperckiej wiedzy, którą dzieli się doświadczony zespół specjalistów STIEBEL ELTRON.

STIEBEL ELTRON to międzynarodowy koncern i jeden z wiodących światowych liderów na rynku w segmentach ogrzewania wody, ogrzewania elektrycznego oraz odnawialnych źródeł energii. Firma od ponad 45 lat rozwija technologię technik grzewczych, głównie ekologicznych pomp ciepła, wykorzystujących odnawialne źródła energii.

„Program dla Instalatorów – Twój partner w branży grzewczej” to projekt STIEBEL ELTRON, dzięki któremu Instalatorzy mogą liczyć na wsparcie doświadczonych ekspertów na każdym kroku realizacji projektu. Partnerstwo jest gwarancją sukcesu, dzięki czerpaniu z wieloletniego doświadczenia zespołu specjalistów, a także indywidualnego podejścia do potrzeb Instalatorów. Poprzez udział w programie, można stać się fachowym Instalatorem STIEBEL ELTRON, tym samym wstępując do grona najwyższej klasy instalatorów w Polsce.

W ramach partnerstwa, eksperci STIEBEL ELTRON zapewnią kompleksowe wsparcie w każdym etapie realizowanego projektu: doradztwo, dobór, montaż i serwis. Instalatorzy skorzystać będą mogli z profesjonalnego doradztwa technicznego, obsługi eksperckiego zespołu, a przy tym wszystkim mogą liczyć na indywidualne podejście do każdego Instalatora.

Dobór – czyli know-how doświadczonych ekspertów

W ramach drugiej fazy – DOBORU – specjaliści STIEBEL ELTRON bazując na swojej wiedzy i doświadczeniu, pomogą w doborze odpowiedniego urządzenia do potrzeb Klienta. Instalatorzy objęci Programem, posiadają dostęp do specjalnej platformy wsparcia ToolBox, czyli zbioru porad, instrukcji oraz kalkulatorów, które ułatwiają przygotowanie projektu i kalkulację energetycznego zapotrzebowania domu.

Dzięki ToolBox można kompleksowo przygotować koncepcję techniczną oraz szczegóły rozwiązań, jakie Instalator zaproponuje klientowi końcowemu. W doborze urządzenia i stworzeniu finalnej oferty pomogą eksperci STIEBEL ELTRON, którzy do każdego projektu podchodzą indywidualnie.

Każdy z uczestników Programu dla Instalatorów – Twój partner w branży grzewczej może liczyć na wsparcie w stworzeniu prezentacji techniczno-marketingowej dla klienta w zakresie dobranych koncepcji oraz danych dotyczących eksploatacji i serwisowania urządzeń STIEBEL ELTRON.

Jak zostać Instalatorem STIEBEL ELTRON?

Aby zostać oficjalnym Instalatorem STIEBEL ELTRON? Wystarczy wejść na dedykowaną stronę http://bit.ly/3PhpPKd i wypełnić krótki formularz zgłoszeniowy do Programu dla Instalatorów – Twój partner w branży grzewczej. Po rozpatrzeniu wniosku, odpowiedzialna za projekt osoba skontaktuje się ze wszystkimi Instalatorami i Projektantami, indywidualnie omawiając szczegóły współpracy.

Więcej na: www.stiebel-eltron.pl

Arni