Technologie » Komputery

Świąteczny konkurs Asustor: w puli nagród ponad 1000$!

Popularny producent dysków sieciowych postanowił sprawić fanom swojej marki (i nie tylko im) świąteczną niespodziankę: możliwość wygrania zaawansowanego NAS-a z wyższej półki cenowej.

„Asustor chce zakończyć bieżący rok z prawdziwym hukiem, a pomóc ma nam w tym rozdanie trzech atrakcyjnych nagród! Doceniamy wszystkie opinie i wsparcie, jakie otrzymaliśmy od was w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Żeby się wam odwdzięczyć, przygotowaliśmy specjalny konkurs” – możemy przeczytać na stronie producenta.

Nagrodą za zdobycie pierwszego miejsca w świątecznym konkursie jest NAS AS6404T z pilotem AS-RC10 oraz zamontowanymi w środku dwoma dyskami Seagate IronWolf 6TB HDD. Za drugie i trzecie miejsce przysługują klucze do rocznego dostępu do ASUS Webstorage 1TB – chmury internetowej, w której użytkownik może bezpiecznie magazynować swoje pliki.

AS6404T to jeden z najbardziej zaawansowanych NAS-ów od Asustora. Urządzenie to powinno sprawdzić się zarówno w firmie jak i domu. W pierwszym z wymienionych miejsc sprzęt może pełnić rolę serwera, na którym przechowywane są wszystkie ważne informacje. W warunkach domowych AS6404T może służyć nie tylko do gromadzenia zdjęć i filmów, ale stać się też multimedialnym centrum rozrywki.

Co należy zrobić, żeby zyskać szansę na zgarnięcie wymienionych nagród? Wszystkie szczegóły akcji wymienione są na oficjalnej stronie konkursowej. Zabawa trwa do 25 grudnia br.

Entrymedia