Gospodarka » Żywność

Wyśmienicie owocowe nowości od Kowalewskiego

Firma Kowalewski proponuje dwa nowe, soczyście owocowe produkty w sam raz na zimową porę.

MALINY W SYROPIE to niezwykle jędrne maliny zanurzone w gęstym, słodkim syropie. Są prawdziwym przysmakiem, który można zjeść prosto ze słoiczka lub dodać do napojów i dań na słodko.

Napoje, naleśniki, desery, knedle... wszystkie potrawy kochają ten wyjątkowo malinowy rarytas! Dlaczego wyjątkowo malinowy? Bo w słoiczku znajduje się nie kilka, ale całe mnóstwo dorodnych, pysznych malin. Co ważne, produkt nie zawiera konserwantów i sztucznych dodatków. Firma Kowalewski oferuje swoje MALINY w 170 ml, nowoczesnych słoiczkach w sugerowanej cenie sklepowej 4,70 zł.

Drugą propozycją są WIŚNIE BOSKIE Z AMARETTO wyprodukowane ze składników absolutnie najwyższej jakości oraz... pasji przyrządzającego. Jest to produkt klasy Premium, na który składają się prawdziwie polskie, soczyste i dojrzałe wiśnie, delikatnie pozbawione pestek oraz aromatyczne amaretto, wnoszące do konfitur wyjątkowy smak i odrobinę alkoholu. Drinki, wykwintne desery, lody czy ciasta wzbogacone Wiśniami boskimi z amaretto stają się... po prostu boskie! Producent oferuje WIŚNIE w nowoczesnych, przyciągających wzrok słoiczkach o pojemności 170 ml w cenie 5,50 zł.

www.kowalewski.eu

Kamila Nowakowska