Firma » Bankowość

„5% zwrotu na prostych zasadach” od Getin Banku

W ramach promocji „5% zwrotu na prostych zasadach” osoby, które założą konto osobiste przez Internet w Getin Banku otrzymają zwrot 5% wartości płatności kartą lub BLIKIEM. Aby skorzystać z oferty specjalnej należy założyć Konto Proste Zasady w terminie od 19 lutego do 15 kwietnia 2018 r. Klienci, którzy przystąpią do promocji mogą zaoszczędzić nawet do 180 zł.

„5% zwrotu na prostych zasadach” to oferta specjalna dla osób, które nie posiadają lub nie posiadały od roku rachunku w Getin Banku. Klienci, którzy otworzą Konto Proste Zasady przez Internet otrzymają zwrot 5% wartości transakcji bezgotówkowych dokonanych z użyciem karty lub BLIKA, do 30 zł miesięcznie. Aby skorzystać z promocji należy otworzyć Konto Proste Zasady za pośrednictwem Bankowości Internetowej, Bankowości Telefonicznej lub strony internetowej oraz wyrazić zgody marketingowe. Oferta specjalna obowiązuje przez kolejne, pełne 6 miesięcy liczone od momentu założenia konta.

Konto Proste Zasady to atrakcyjna propozycja dla osób, które chcą mieć kontrolę nad swoimi finansami, szukających konta osobistego opartego na prostych i zrozumiałych warunkach. Wystarczy jedna płatność kartą debetową lub BLIKIEM w ciągu miesiąca, by Klient nie poniósł żadnych opłat za prowadzenie rachunku, kartę debetową, przelewy przez Bankowość Internetową i Mobilną oraz wypłaty gotówki ze wszystkich bankomatów w Polsce.

Posiadacze Konta Proste Zasady mają także dostęp do pakietów dodatkowych - Pakietu Niezawodnego, obejmującego usługi assistance medycznego i domowego oraz Pakietu Ochrona Karty. W ramach pierwszego z nich, użytkownicy konta otrzymają pomoc techniczną i medyczną przez pierwsze 6 miesięcy całkowicie bezpłatnie. Dodatkowo ubezpieczenie w ramach Pakietu Ochrona Karty chroni jej posiadacza przed nieuprawnionym użyciem karty, kradzieżą̨ pobranej gotówki, utratą bądź zniszczeniem zakupów dokonanych przy użyciu karty albo utratą rzeczy osobistych. Pakiet obejmuje także ubezpieczenie OC w życiu prywatnym.

Artur Newecki

Tel. +48 693 718 957

E-mail: artur.newecki@gnb.pl

GetinBank

• avatar
    ~opiekunnestbank 2018-04-09 18:19:24

Szanowni Państwo, zachęcam do zapoznania się z ofertą Nest Konto w Nest Banku, które jest darmowym kontem bankowym. W jego ramach za 0 zł oferujemy: założenie i prowadzenie konta, przelewy krajowe Elixir, wpłaty gotówki w PLN w ponad 2500 wpłatomatów sieci Euronet, wydanie i używanie jednej karty płatniczej, wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce oraz wpłaty i wypłaty gotówki w oddziałach banku. Konto można otworzyć na kilka sposobów: przelewem (wystarczy wykonać przelew, a konto będzie aktywne nawet w 15 minut); poprzez Kuriera (konto aktywne nawet w 5 dni, wystarczy podpisać dostarczoną umowę); w oddziale (wystarczy złożyć wniosek online, a następnie udać się do oddziału, aby podpisać umowę) lub w oddziale stacjonarnym banku. Można także złożyć wniosek za pomocą infolinii, a podpisanie umowy następuje w oddziale stacjonarnym banku.

Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji.

Pozdrawiam,
    Opiekun Klienta Nest Bank