Motoryzacja » Transport

75 lat DKV Euro Service na rynku

Kolejna edycja programu dla lojalnych klientów DKV Euro Service, operatora kart paliwowych, dobiegła końca. Jej laureaci spotkali się na początku października na imprezie „Noc Hazardu” zorganizowanej w Pałacu Odrowążów k. Szydłowca. Firma świętowała tam 75 lat swojego istnienia.

Program dla klientów DKV „Podaj dalej, zyskaj więcej!" istnieje od 2007 r. Jego ideą jest gratyfikacja firm, które polecają usługi tego operatora wśród swoich partnerów biznesowych i znajomych. Każdy nowy klient wypełnia specjalną ankietę, w której wskazuje osobę, która zarekomendowała mu kartę DKV. Na tej podstawie wyłaniani są laureaci konkursu.

Tegoroczne spotkanie dla najlepszych klientów odbyło się w XVI w. karczmie Pałacu Odrowążów k. Szydłowca. Wzięło w nim udział ponad 120 gości z całej Polski - właścicieli firm transportowych. Główną nagrodę w programie „Podaj dalej, zyskaj więcej!" otrzymał Henryk Salwa z firmy Alwina Trans. Wśród wyróżnionych gości znaleźli się również Zbigniew Sadowski, prezes firmy ZTE Radom oraz Stanisław Wądołowski, reprezentujący Eurotrans.

„To spotkanie było dla nas okazją do podziękowania kluczowym partnerom, bez których rozwój naszej firmy nie byłby możliwy. To dzięki ich sugestiom ciągle uczymy się, jak poprawić jakość oferowanych usług i sprostać wymaganiom polskich przewoźników  w najdalszych regionach kraju" - podsumował imprezę Michał Bałakier, prezes DKV Euro Service Polska.

Impreza miała formę „Nocy Hazardu", gdzie po części oficjalnej goście zaproszeni zostali w świat kasyna, tańców i nocnego biesiadowania. Za obsługę stołów do Black Jacka, pokera i ruletki odpowiadali profesjonalni krupierzy. Po krótkiej rozgrzewce hazardowej rozpoczęła się rywalizacja, w której goście w pełnej emocji atmosferze walczyli o puchar mistrza kasyna. Następnego dnia uczestnicy nocnych atrakcji mieli okazję zrelaksować się w łaźniach Pałacu Odrowążów.

Idea dialogu z klientami jest dla DKV ważnym elementem działań rynkowych. Spotkania w formie wspólnych biesiad, rajdów terenowych czy zabaw hazardowych mają na celu pokazanie polskim klientom, że nasz rynek nabiera coraz większego znaczenia na arenie międzynarodowej i współdecyduje o kierunku rozwoju światowych korporacji, w tym DKV Euro Service.

O DKV Euro Service

DKV Euro Service to międzynarodowy emitent kart paliwowo-serwisowych DKV Card.  W Polsce współpracuje z siecią blisko 3000 stacji paliw i 150 warsztatów. Jest tu bezpośrednio reprezentowana od 17 lat. Firma istnieje od 1934 r i jest  zarazem najstarszą i największą na drogach Europy organizacją serwisową. DKV Card umożliwia bezgotówkowe tankowanie na stacjach różnych marek i dostęp do wielu usług dodatkowych, m.in. serwisów naprawczych, internetowych serwisów mapowych, doradztwa, kalkulatorów opłat drogowych, czy fakturowania netto i zwrotu zagranicznego VAT. Zapraszamy na stronę: http://www.dkv-euroservice.pl/

anna.nadolna@firstpr.pl