Firma » Biura

Agencja interaktywna Idealia w nowej siedzibie

W związku z rozwojem firmy i powiększeniem zespołu, agencja interaktywna Idealia od 2 kwietnia zmieniła siedzibę, przenosząc się do nowego biura przy ul. Stępińskiej na warszawskim Mokotowie.

W lutym i marcu br. zespół Idealii powiększył się o kilka nowych osób, które wzmocniły m.in. dział zajmujący się pisaniem wniosków unijnych oraz dział graficzny. Zwiększenie zespołu spowodowało zmianę dotychczasowej siedziby firmy na większą. Agencja pozostaje na Mokotowie, jednak przenosi się na ulicę Stępińską 22. Dotychczas Idealia mieściła się przy ul. Grażyny 15.

- Stale rosnące zainteresowanie klientów współpracą nie tylko w dziedzinie grafiki czy tworzenia stron www, ale także możliwościami otrzymania dofinansowania unijnego spowodowało, że w ostatnim czasie znacznie powiększyliśmy zespół graficzny oraz dział zajmujący się pisaniem wniosków unijnych. Dlatego też większe biuro było nieodzowne, by zapewnić wszystkim pracownikom bardziej komfortowe warunki do kreatywnej pracy - mówi Urszula Małysiak, V-ce Prezes agencji Idealia.

Idealia